80 nap alatt a Föld körül tematikával nyílt meg a Mövenpick BalaLand Resort

Forrás: turizmus.com

 2023. március 02. 12:04

A Mövenpick BalaLand Resort Balaton a prémium Accor-márka első magyarországi szálláshelye. A Jules Verne 80 nap alatt a Föld körül című regénye által inspirált szálloda és családi park az első nemzetközi ötcsillagos resort a Balatonnál.

A Balaton partján található új szálloda mérföldkövet jelent a helyi vendéglátás és turizmus számára. Ez a prémium Accor-márka, a Mövenpick Hotels & Resorts első háza Magyarországon. A szállodai resort egy szélesebb körű fejlesztési projekt része, amely magában foglalja a BalaLand elnevezésű, egyedülálló beltéri és kültéri családi parkot – tudatta a szállodalánc.

balaland

A BalaLand Resort a Mövenpick Hotels & Resorts első háza Magyarországon

Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Balaton

Az első nemzetközi ötcsillagos resort a Balatonnál különleges belső terekkel és emblematikus, a Dreamland Holding turisztikai portfóliójába illő,  Szepesi Richárd által megálmodott tematizáltsággal várja a vendégeket.

balaland

A szálloda tematikáját Jules Verne 80 nap alatt a Föld körül című regénye inspirálta

Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Balaton

"A népszerű Verne-regényt és a karibi-kolonialista stílust idéző design varázslatos és felejthetetlen vendégélményt nyújt. A beltéri és kültéri aktivitásokat kínáló Family Park BalaLandnak köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy a szálloda és az egész környék rabul ejti a gyerekek és a családok szívét” – mondta Dieter Prachner, a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton igazgatója.

A resort 109 modern és kényelmes, prémium minőségű szobával, köztük 46 lakosztállyal várja vendégeit. Minden szoba a „80 nap a Föld körül Willy Foggal” téma jegyében létrehozott egyedi stílusával tűnik ki.

balaland

Izgalmas beltéri aktivitásokat kínál a Family Park

Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Balaton

A vendégek a szálloda gazdag relaxációs és wellness-kínálatának igénybevételével fokozhatják itt-tartózkodásuk élményét. A negyedik emeleten öt spa kezelőhelyiség található három szaunával, egy sókabinnal, egy gőzkabinnal és egy páros terápiás szobával. Az aktív pihenésre vágyók pedig egy teljesen felszerelt fitnesztermet vehetnek igénybe.

balaland

A resort 109 prémium minőségű szobával, köztük 46 lakosztállyal várja vendégeit

Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Balaton

A BalaLand Family Park a gyermekeknek, különös tekintettel az óvodáskorúaknak nyújt szórakozási lehetőségeket beltéren és a szabadban. Az ínyencek számára a Pirate Restaurant & Terrace kínál svédasztalos reggelit és vacsorát, amit a kortárs nemzetközi konyha, a legjobb helyi specialitások, valamint a Mövenpick válogatott fogásai ihletnek.

balaland

Kelet és Nyugat ikonikus látnivalói egy térben

Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Balaton

A szálloda bárja, a Reform Club utazást kínál egy 19. században alapított híres londoni klubba, ahol Willy Fog útja is kezdődött Verne regényében.

balaland

A játékpark berendezése is világ körüli utazásra invitál

Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Balaton

A Resort vendégei a szomszédos Family Parkban, egy 6000 négyzetméteres fedett és még ennél is nagyobb szabadtéri területen, a vízi vidámparkban és gyermek kalandparkban szórakozhatnak. A szántódi Mövenpick BalaLand Resort a tó két partját összekötő komp kikötőjéhez közeli elhelyezkedése révén is kiemelkedő – emelték ki a közleményben.