A 2010-es évek legjobb szállodáival indul Az Év Hotele közönségszavazás

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 04. 15:26

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyének 4. évada szeptember 6-án vasárnap indul az RTL Klub műsorán. Nyolc hónapon át heti rendszerességgel szavazhatnak a nézők kedvenc szállodájukra az eddigi évadok legjobbjai közül.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás idei versenyének különlegessége, hogy kizárólag a 2010-es években lezajlott három évad legtöbb szavazatot kapott 38 szállodája indulhat a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció közös Best of AZ ÉV HOTELE díjáért, melyet ezúttal a 2010-es évek legjobb közönségdíjas szállodája kaphat meg.

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás és a hozzá tartozó televíziós műsor az elmúlt három évében összesen 140 magyarországi szálláshelyet mutatott be különböző régiókból a nézőknek. A legújabb évadban is egy-egy régió legjobbjainak megszavazásával zajlik majd a verseny az alábbiak szerint:

  • 2020. szeptember: Balaton
  • 2020. október: Északkelet-Magyarország
  • 2020. november: Alföld
  • 2020. december: Dél-Dunántúl
  • 2021. január: Budapest környéke
  • 2021. február: Észak-Dunántúl,
  • 2021. március: Kis-Balaton és környéke

 

Újdonságok a versenyben

A korábbi évadokban AZ ÉV HOTELE régiós versenyeiből kizárólag a legtöbb szavazatot kapó szálláshely, A HÓNAP HOTELE jutott a döntőbe. Ez ebben a rendhagyó, Best of AZ ÉV HOTELE versenyben megváltozik. Az idei szuperdöntőben nem csak a régiós első, hanem a második helyezettek is bejutnak a döntőbe, azaz ebben az évadban 14 szállodának lesz esélye az áprilisi szuperdöntőben megnyerni AZ ÉV HOTELE exkluzív díját.

 

Új műsorvezetővel indul az új szezon

A Best of AZ ÉV HOTELE új műsorvezetője Kecsmár Alexandra lesz, akit a nézők elsősorban a RTL Klub Fókusz című műsorából ismerhettek meg mint riporter, de műsorvezetőként sem ez lesz az első megmérettetése. Az Alvilág krimisorozat nyolcrészes, Alvilág kibeszélő című műsorában debütált műsorvezetőként az RTL Most-on.

Kecsmár Alexandra lesz az új műsorvezető

Fotó: Interakció Produkció

A balatoni régióban kezdődik a verseny

A Best of AZ ÉV HOTELE első epizódja szeptember 6-án lesz látható 11:40-kor az RTL Klub műsorán. Az adásban a balatoni régió két korábbi közönségkedvence, a 2017-es évad régiós második helyezett Hungest Hotel Pelion, és a 2019-ben első helyet megszerző Hotel Silverine Lake Resort szálloda méri össze erejét. Szavazni továbbra is a megszokott szabályok szerint hetente lehet az újabb indulókra, melyek közül csak a legjobb kaphatja meg az idén nyíló Hotel Visionban április végén megrendezendő díjátadó gálán a 2010-es évek legjobb holelének járó díjat.

Kapcsolódó cikkek