„A baj előtt egy perccel még nem volt semmi baj”

Forrás: turizmus.com

 2018. április 08. 12:02

A VIMOSZ vezette ágazati munkavédelmi konzorcium áprilisban tovább folytatta munkavédelmi tájékoztatóinak sorát, és várja a turizmus-vendéglátás ágazatban dolgozó munkavállalókat, hogy tájékoztatást adjon a legfrissebb, ágazat-specifikus munkavédelmi tudnivalókról.

A résztvevők megkapják a munkavállalók számára készített aktualizált munkavédelmi füzetet és egyéb kiadványokat is, melyeket a mindennapi munka során is forgathatnak, és amiket az eddigi rendezvényeinken résztvevők hasznosnak értékeltek. Az eseményeken levetítettük első munkavédelmi videónkat is, a helyi kamarák pedig a projekt mellé állva vállalták a kiadványok tovább terjesztését.

A road show-nak áprilisban még egy állomása van (a rendezvény előzetes programja a dátumra kattintva olvasható):

•Április 26.  Hévíz, Hunguest Hotel Helios, 13 – 15 óra

A rendezvényen az általános tájékoztatás mellett szó esik a munkavédelmi képviselő választás fontosságáról, valamint a projekt keretében a munkahelyi biztonságról végzett felmérés eredményeiről is.

A tájékoztatón a GINOP-pályázat eredményeként a részvétel ingyenes, de a résztvevők száma limitált, ezért a jelentkezési szándékot kérjük a VIMOSZ titkárságán, az info@vimosz.org címen jelezni!