A Balatonfüred Kongresszusi Központtal bővült a Hotel & More Group portfóliója

Forrás: turizmus.com

 2023. október 04. 17:02

A több mint 30 hazai és határon túli egységet üzemeltető szállodacsoport tovább erősíti a jelenlétét a MICE-piacon az újonnan épült Balatonfüred Kongresszusi Központ rendezvénykapacitásával.

A Balaton leglátogatottabb településén, Balatonfüreden, a híres Tagore sétánytól mindössze öt perc sétára található az újonnan épült, és 2023. szeptember 30-án ünnepélyes keretek között átadott Balatonfüred Kongresszusi Központ, amelynek szakmai üzemeltetésével a Hotel & More Groupot bízták meg.

A Balatonfüred Kongresszusi Központ rendezvénykapacitást tekintve, 10 főtől egészen 1200 főig kiváló helyszínválasztás lehet bármilyen apropójú rendezvény esetén, legyen az kongresszus, konferencia, workshop, tréning, sajtótájékoztató, színházi előadás, filmbemutató, koncert, gálavacsora vagy felsővezetői meeting.

Szeptember 30-án adták át a Balatonfüred Kongresszusi Központot

Fotó: Hotel&More

Az épület modern, 650 fő befogadására alkalmas plenáris teremmel büszkélkedik, amelyben beépített hang-, fény- és vetítéstechnika garantálja, hogy minden rendezvényrésztvevő a legjobb minőségben láthassa és hallhassa a prezentációkat vagy éppen a kulturális előadásokat.

A plenáris terem 650 fő befogadására alkalmas

Fotó: Hotel&More

A földszinten található két rendezvényterem, a 110 fős Krisztina és a 60 fős Anna termek összenyithatók, de szekcionálhatók is két külön, hangszigetelt teremre. Az Anna és Krisztina termek közelében lévő Kiállítótér (ami a V4-országok közös történelmi múlt tematikájú világörökségi helyszíneit mutatja be), valamint az Aula biztosítják a gálavacsorák és az állófogadások elegáns helyszínét. Az emeleten kapott helyet a természetes fényű, 350 fős Balatonfüred terem, amely terem akár négy külön, egyenként 75 fős szekcióteremre is szétválasztható.

A Balatonfüred terem akár négy külön szekcióteremre is szétválasztható

Fotó: Hotel&More

Az eseményekre érkező vendégek számára a parkolás sem okoz nehézséget, hiszen az épület mélygarázsában 284 autó számára elegendő parkolóhely került kialakításra.

„Ez a 4500 négyzetméteres multifukcionális, modern épületkomplexum nagyszerűen kiegészíti a Hotel & More Group rendezvényhelyszín-kínálatát, mert a 10-250 fős szállodai rendezvények minőségi kiszolgálása mellett már 1200 fős kongresszusok és konferenciák számára is tudunk ideális helyszínt biztosítani. A kongresszusok és a konferenciák szállásigényét a helyi szállodáink, a négycsillagos Aura Hotel és a szintén négycsillagos Akadémia Hotel mellett számos balatonfüredi szálloda bevonásával biztosítjuk. E központ révén Balatonfüred a konferenciaturizmus egyik meghatározó magyarországi helyszíne lehet” – nyilatkozta Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója.