A belga vendégszeretet megújult arculata a Three Corners Hotels & Resortsnál

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. május 01. 07:00

A Three Corners Hotels & Resorts, hosszú múltra visszatekintő belga szállodalánc megújítja arculatát. Az új arculat bevezetése jól példázza a vállalat elkötelezettségét a folyamatos fejlődés és megújulás iránt.

Ez a folyamatos fejlődés teszi lehetővé számunkra, hogy továbbra is magas színvonalú szolgáltatást és maradandó élményeket nyújtsunk vendégeinknek.” – fogalmazott Didier Lambrecht a Three Corners Hotels & Resorts vezérigazgatója.

A vállalat alapítói, Cecile és Frans Lambrecht, valamint három gyermekük Didier, Christophe és Pascal, több mint 35 éve belga vendégszeretettel és minőségi szolgáltatásokkal várják a vendégeket. Ez az elköteleződés most egy új fejezetet nyit a Three Corners Hotels & Resorts életében.

A friss és modern új arculatot egy professzionális csapat hosszú és gondos tervezőmunka eredményeként alkotta meg. A The Three Corners Hotels & Resorts ezentúl Three Corners Hotels & Resorts néven, új logóval és modern arculattal közvetíti a szállodalánc alapvető értékeit, miközben letisztult megjelenést kölcsönöz a márkának.

Az új logóban megjelenő Nap egyesíti a Vörös-tenger és a Duna hullámait. A színek ihletői az arany színű homok és Európa legszebb folyója, a Duna színei voltak. Az új megjelenés nemcsak a márka egységét, hanem a belga vendégszeretet érintését is szimbolizálja, amiben a minőség és a helyi kultúra összefonódik.

A Three Corners menedzsmentje a Three Corners Lifestyle Hotel előtt (balról jobbra): Jarabek Tamás Brand Manager, Sártory Viktor Food & Beverage Manager, Gold Ilona pénzügyi igazgató, Gonda János szállodaigazgató – Three Corners Hotel Anna és Three Corners Downtown Hotel, Lambrecht Beáta Corporate Director, Didier Lambrecht CEO, Török Ágoston értékesítési igazgató, Héni Zsolt szállodaigazgató – Three Corners Lifestyle Hotel és Three Corners Hotel Art, Jo Gowie fejlesztési igazgató

Fotó: Three Corners

A Vörös-tenger partján és Budapesten naponta több mint 5000 vendéget köszönt több mint 3000 kollégánk, 11 kiváló szállodánkban. Budapesten jelenleg 4 szállodánk üzemel, és hamarosan megnyitjuk ötödik egységünket is, a Three Corners Avenue Hotelt.

(X)