Pizzaautomatával repíti vendégeit Olaszországba a berlini a&o Hostel

Forrás: turizmus.com

 2022. december 01. 17:29

A közelmúltban pizzagépet szereltek fel az a&o Berlin Mitte épülete elé, amely a hostel vendégeit és az arra járó érdeklődőket is négy perc alatt Olaszországba repít - az érintőképernyős automatából ugyanis bárki vásárolhat a 6-12 eurós pizzákból.

A pizza helyben, frissen készül. A hűtött, de nem fagyasztott tésztalapot egy közel 300 Celsius fokos sütőben, a kiválasztott feltétekkel együtt süti meg a gép, így frissen és ropogósan kerül a pizzás dobozba.

"Kicsit meglepett az automata pizzánk sikere" – mondta Phillip Winter, az a&o Berlin Mitte igazgatója, majd hozzátette: "Már az első hétvégén elfogyott mind.”

Legyen szó a szállóvendégekről vagy a járókelőkről, az "Italy to go" eddig nagy sikert aratott, ez abból is látszik, hogy az automata egy hét alatt többszáz pizzát gyártott le. A nagy sikerre reagálva hamarosan más a&o hostelekben is elérhető lesz ez a szolgálatás.

a&o

Az a&o Berlin Mitte pizzaautomatáiból bárki rendelhet 6-12 eurós pizzákat, melyet frissen sütve, melegen ad ki a gép

Fotó: a&o Hostels

Az a&o-t 2000-ben Oliver Winter alapította. A lánc híres kedvező árairól, a hostelek központi lokációjáról és a pizzaautomatához hasonló újításairól. Népszerű a családok, párok vagy akár az egyedülálló utazók körében. A hostellánc nagy hangsúlyt fektet a gyerekkel utazókra, és folyamatosan bővítik a reggeli kínálatukat. Mivel 40 házzal, 25 városban és kilenc európai országban van jelen az brand, szinte mindenhol könnyen és jó áron foglalhatunk szobát, legyen az üzleti vagy magáncélú utazás. A gyakori akciók miatt pedig érdemes felkeresni az a&o weboldalát.