A bisztró életérzés megérkezett a rendezvények világába a Budapest Party Service tálalásában

Forrás: turizmus.com

 2015. június 22. 13:18

Június 11-én, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban mutatkozott be a Budapest Party Service legújabb catering stílusa, a bistro design.

Mitől különleges a bisztróérzés?

„A maga könnyed megjelenésével, a válogatott alapanyagokkal, a kreatív tálalással egyértelmű kedvenc az étteremlátogatók körében. Ez adta az ihletet cégünknek, hogy megalkossuk az újgenerációs, légiesen könnyű büféasztal-rendszert, hozzá stílusban illő, magasított könyöklő asztalokat és bárszékeket gyártottunk, igazi extravagáns megjelenést biztosítva az eseménynek – mondta el Semsei Rudolf, a cég vezetője. –
A legnagyobb hangsúlyt az ízélmény mellett, a trendi, modern megjelenésre, a válogatott alapanyagokra, a kézműves ételek túlsúlyára és az eleganciára fektettük. Bisztróételeinket 7 kontinensről válogattuk össze, mindenhonnan egy jellegzetes és közben izgalmas kombinációt választva. A fiatalos, modern bútorok használatával az étkezés mellett igazi közösségi életet élhetnek a vendégek. Hamisítatlan bisztróélmény és látványvilág várja a vendégeket a’la carte gondossággal, a szemük láttára készülő ételekkel, akár egy show-műsor."

Egyszerű, jól megfogalmazható, szezonális alapanyagokból készült prémiumételek, az elmaradhatatlan fekete tábla és lezser, baráti hangulat jellemzi a Budapest Party Service új designját – így jellemezte az új vonalat a tulajdonos.

További részletek a bistro designról: www.budapestpartyservice.hu (x)