A Bit Soft a magyar piacra lépett

Forrás: turizmus.com

 2017. február 06. 13:02

A szálloda- és vendéglátóipari IT szolgáltatásokban szerzett több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, a román piacon 60 százalékos részesedéssel rendelkező Bit Soft Budapesten nyitott irodát.

 

 

A háttértámogatást, karbantartást és tanácsadást kínáló Oracle Hospitality Golden Partner több nyelvet beszélő specialistái technológiai, üzleti és ügyfélszolgálati szolgáltatásokban egyaránt jártasak.

A Bit Soft integrált megközelítést alkalmaz ügyfelei igényeinek kielégítésére komplex tanácsadási, karbantartási és fejlesztési megoldásokat egyaránt kínál. A vendéglátóipari és IT háttérrel rendelkező cég személyre szabott és egyedi megoldásokat egyaránt kínál. A technológiai fejlesztések mellett a cég digitális termék és digitális marketingszolgáltatásokkal is foglalkozik.

„Célunk, hogy megértsük ügyfeleink szükségleteit és professzionális, emberközeli megoldást kínáljunk a sztenderdizált, személytelen szolgáltatások helyett. Hisszük, hogy ennek köszönhetően jó kapcsolatot tudunk kialakítani a magyar piac szereplőivel” – mondta Bogdan Stanciu, a Bit Soft alapító ügyvezetője.

További információ: www.bit-soft.hu