A Boci Travel közleménye a Boci Tours bezárása kapcsán

Forrás: turizmus.com

 2015. november 01. 17:49

Reagálva a turizmuc.com –on megjelent hírre, a Boci Travel az alábbi közlemény megjelentetésére kérte szerkesztőségünket.

"A BOCI Tours Kft.  egy 2014-ben alapított, kifejezetten a hajós utakkal foglalkozó  Utazási Iroda, amelynek székhely címe elég szerencsétlen módon megegyezik a 2006-ban alapított, és azóta is folyamatosan működő BOCI Travel Kft. Utazási Iroda telephely címével.

A BOCI Travel Kft. csoportos utazások szervezésével foglalkozik, elsősorban buszos körutazásokkal, amelyhez túlnyomó részt a 2008-ban alapított BOCI Trans személyszállító Kft biztosítja az autóbuszokat kapacitás függvényében.

A BOCI Travel és a BOCI Trans azonos tulajdonosi körrel rendelkezik, míg a BOCI Tours Kft.  más tulajdonosi körrel és ügyvezetővel is rendelkezik, valamint tevékenységéért és működéséért  is teljesen más személy a  felelős.

A BOCI Travel Kft továbbra is működik, akárcsak a BOCI Trans Kft.

Sajnos a névegyezőség miatt, előfordulhatnak félreértések, de semmi esetre sem szabad az cégeket egy kalap alá venni.  A másik két cég működése zavartalan és nem akar nevet változtatni.

Üdvözlettel:

Takács István

BOCI Travel Kft."