A Cathay Pacific magyarországi tervei

Forrás: turizmus.com

 2015. március 01. 14:10

Magyarország továbbra is fontos piac a Cathay Pacific számára - mondta prezentációjában Dirk Lucas, a CP európai értékesítési igazgatója az Eiffel Bisztróban a napokban megtartott üzleti reggelin. A közel 30 utazási iroda részvételével lezajlott eseményt a Turizmus Kft. PR csapata szervezte.

Az Emirates magyarországi piacra lépését követően a hongkongi székhelyű Cathay Pacific légitársaság bezárta budapesti képviseletét, amelyet addig a Globair látott el. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a jövőben nem kívánnak aktívan jelen lenni a hazai piacon, csak a továbbiakban ezt a tevékenységet a frankfurti központból látják majd el. Az európai piac jelentőségét az is mutatja, hogy március 29-től már Zürichben is lesz bázisuk. A magyar üzleti utazók körében elsősorban a premium economy osztályukat kívánják népszerűsíteni, amely ár-érték arányban egyértelműen megelőzi versenytársait. Speciális csomagajánlataik és a törzsutas programjaik szintén elérhetők a magyar utazók számára is.

Amennyiben közvetlen kapcsolatba kíván lépni a légitársaság képviselőivel vagy bővebb információra van szüksége, forduljon bizalommal Kenderesy Nadinhoz, a Turizmus Kft. PR igazgatójához, a kenderesy.nadin@turizmus.com e-mail címen.

Az eseményen készült fotók ITT tekinthetők meg.