A Codage Paris – családi történet

Forrás: turizmus.com

 2018. július 23. 09:40

 

A francia márka mögött egy testvérpár, Amandine és Julien Azencott áll, akiket családjukon keresztül már kiskoruktól fogva elbűvölt és vonzott a francia gyógyszerészet és orvostudomány világába.

A Codage Paris márka megalapításakor azt a fő elvet tartották szem előtt, mely szerint a bőr szépsége annak megfelelő táplálásában rejlik. Ezért kozmetikumaik kifejlesztésekor legfőbb célként a gyors hatékony felszívódást, a bőr mélyebb rétegeinek hatékony tápanyaghoz juttatását tartották.

A fejlesztés során több száz természetes hatóanyag került tesztelésre, melyek közül kizárólag azok kerültek felhasználásra, melyek a szépség ápoláson túl a bőr egészségének hosszú távú megőrzésére leghatékonyabban megfeleltek.

A Codage Paris kozmetikumok fejlesztése és gyártása során kizárólag tiszta összetevőkkel dolgoznak: nem használnak parabént, allergéneket, esszenciális olajokat, olajszármazékokat, valamint nem végeznek állatkísérleteket.

A márka szállodai kozmetikumai most már Magyarországon is elérhetőek a Dr. Hotellátó Zrt. kínálatán keresztül. A hotel vendégek kényeztetésére 40 milliliteres tusfürdő, sampon, kondicionáló és testápoló, vagy 300 milliliteres adagolós folyékony szappan, sampon és tusfürdő illetve testápoló rendelhető 30 grammos szappannal, fürdősóval kiegészítve.

A Codage Paris szállodai termékeiről további információkért keresse a Dr Hotellátó Zrt. munkatársait!

+361 282-53-51

www.dr.hotel.hu

(X)

Kapcsolódó cikkek