A Danubius Hotels Group partnerségre lépett az UNICEO-val

Forrás: turizmus.com

 2016. november 22. 16:05

A Danubius Hotels Group és az UNICEO® - United Networks of International Corporate Event Organizers bejelentette hivatalos együttműködését.

Az UNICEO 5 kontinensen, több mint 30 országban működő non-profit szervezet, amelynek célja, hogy összefogja a vállalatok rendezvényekért felelős vezető döntéshozóit és a tapasztaltok megosztásával, élményalapú programok szervezésével és aktív párbeszéddel segítse a vállalati rendezvényszervezői szakma fejlődését.

Mantuano Mónika és Kovács Balázs

A Danubius Hotels Group a megállapodás keretében aktív szerepet vállal az UNICEO munkájában és programjaiban. Az együttműködés fókuszában a szállodacsoport legújabb felújításai, fejlesztései és szakmai szakértői programjai állnak.  A különböző helyszíneket, sokrétű szolgáltatásokat folyamatosan, a fejlesztések ütemében mutatják be a céges rendezvénypiac meghatározó szereplőinek, miközben folyamatos párbeszédet folytatnak a megrendelői oldal képviselőivel a legújabb igények és piaci tendenciák megismerése céljából.

Az UNICEO és Danubius Hotels Group közötti együttműködést ünnepélyes keretek közt Kovács Balázs, a szállodacsoport értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese és Mantuano Mónika az UNICEO alelnöke, a HP nagyvállalati marketing menedzsere jelentette be az impozáns belső tereivel többszörös díjnyertes Hilton Budapest szállodában.