A fejlődés nem áll meg – áprilisi Hotrest NTAK-akció!

Forrás: turizmus.com

 2019. április 08. 11:42

A Hotrest szálláshely-menedzsment rendszert áprilisban jelentős kedvezménnyel rendelhetik meg azok a szálláshelyek, amelyek idejében szeretnének felkészülni az NTAK bevezetésére.

A magyarországi viszonyokra szabott, jelenleg Európa-szerte mintegy 1700 szálláshelyet kiszolgáló szoftverhez az utóbbi egy év leforgása alatt hazánkban is már 100 elégedett szálláshely csatlakozott.

A szoftver innovatív megoldásai révén nemcsak a szállodai ügyvitelt egyszerűsíti, hanem proaktív módon támogatja az értékesítést is. Komplexitása, könnyű kezelhetősége és egyszerű elsajátíthatósága mellett a rendszer legfontosabb előnye, hogy a folyamatok merev és nehézkes irányítását teljesen új, a modern kor igényeihez mindenben illeszkedő alapokra helyezi. Moduláris felépítésének köszönhetően teszi mindezt bárki számára megfizethető áron.

Áprilisban kedvezményesen rendelheti meg szálláshely-menedzsment rendszerét

Fotó: Hotrest

Ha Önnek úgy egyszerűbb, kezdje el használni a Hotrest alapmoduljait, melyek már biztosítják az NTAK-kompatibilitást és az alapvető menedzsment-funkciókat, majd bővítse később rendszerét mindenkori igényeinek megfelelően az elérhető további modulokkal!

A fejlődés nem áll meg: a szoftvert fejlesztő, 20 fős, kiváló szakemberekből álló csapat garantálja a Hotrest folyamatos megújulását, segítve a szálláshelyeket abban, hogy képesek legyenek megfelelni az újabb és újabb piaci kihívásoknak.

Rendelje meg szálláshely-menedzsment rendszerét áprilisban kedvezményesen!

25 szoba alatt a forgalmazó áprilisban elengedi a beüzemelés díját az alapmodulokra, 25 szoba felett pedig fél áron adja személyes, helyszíni betanítással a beüzemelést.

Az akció részleteiről ITT tájékozódhat. (X)

Kapcsolódó cikkek

Szezon előtt már késő!

2018. augusztus 30.