A fiatalabb generáció felé nyit az Evezős Sörkert

Forrás: turizmus.com

 2023. június 08. 13:23

A Római parton található Evezős Sörkert idén nem csak a gasztronómiai kínálatát bővítette és frissítette, de a kerthelyiségben is történtek változások és a zenei koncepció is átalakult.

A vendéglátóhelyet 2017 óta üzemeltető Eventrend tájékoztatása szerint a korábbiaknál kényelmesebb, színesebb, trendibb bútorokkal töltötték meg a teraszt, napvitorlák gondoskodnak az árnyékolásról és több kisebb-nagyobb designelemmel tették még barátságosabbá a helyet.

A tervek szerint a kavicsos partszakaszon egy beach hangulatot idéző „Evezős partot" alakítanak ki, nyugágyakkal, napernyőkkel, italpulttal, házi készítésű alkoholmentes frissítőkkel, trendi long drinkekkel és ezekhez illő falatokkal. Egy gyerekjátszót is tervbe vettek, hogy a legkisebbek is igazán jól érezhessék magukat.

Az italválaszték terén ebben az évben már kisüzemi csapolt söröket, igazi ínyencségeket is kóstolhatnak a vendégek. Frissült a borkínálat, valamint egyre több könnyedebb nyári alkoholos italt, long drinket kínálnak, a választék a prémium kategóriában is bővült.

Többfelé saláta, kisüzemi csapolt sörök és megújuló zenei programok – a fiatalabb generáció felé nyit az Evezős Sörkert a Rómain

Fotó: Eventrend

Az étlapon hagyományosan a halas ételek dominálnak, de a változó trendeket követve kínálnak friss salátákat, könnyed szárnyas húsokat, idén pedig már olyan fogások is felkerültek az étlapra, mint az olívás grillezett tőkehal, a csirkeburger, a klasszik marhahúsos burger, a halburger valamint a minitúrógombóc-kosár. Saját receptura alapján, frissen készítenek olyan tengeri finomságokat, mint a rák tempurában vagy a calamari fritti, az Evezős Halkosár pedig többféle hallal, garnélával, házi szószokkal kerül a vendég elé.

Változik az Evezős zenei kínálata is, eddig főként hétvégenként volt élő zene, ám mostantól arra törekednek, hogy minél több napon tegyék ezzel hangulatosabbá a vendégek kikapcsolódását. A stílust tekintve ebbe a jazztől a latinos vonalon át az elmúlt évtizedek pop slágeréiig sok minden belefér.  Aki eddig retróra járt ropni, nem marad program nélkül, ez a nyár számukra is nyújt majd újat.