A fiatalokat célozza a Lovi

Forrás: turizmus.com

 2015. június 22. 12:51

Új, modernizált arculattal, éjszakai lóversennyel és szórakozási lehetőséggel várja a fiatalokat a Lovi. A rendszerváltás óta nem kommunikáltak a felnövekvő generációkkal.

Megújul a Lovi, vagyis a Magyar Lóversenyfogadási-szervező Kft. arculata, nem titkolt céljuk a fiatalabb korosztály bevonzása. „Felismertük, hogy a lóversenyek fogadóközönsége elidősödött. A rendszerváltás óta egészen ez idáig nem történtek olyan fejlesztések, amelyek a felnövekvő fiatalságot célozták volna. Jelenleg az a legfontosabb dolgunk, hogy megújítsuk a lóversenyfogadást, trendibbé tegyük ezt az intézményt" – mondta Horváth Zalán, a Magyar Lóversenyfogadási-szervező Kft. ügyvezető-igazgatóhelyettese.

„A Lovi új arculata markánsan elkülönül a Kincsem Parkétól, szeretnénk különválasztani a rendezvényhelyszínt és a fogadást, főleg azért, mert fogadási forgalom jelentős része külső helyeken bonyolódik" – tette hozzá.

Az arculatváltás részeként a Lovi szeretné megismertetni a kilátogató fiatalokkal a fogadás élményét, ezzel párhuzamosan pedig a lovakat, zsokékat, trénereket és pályákat – ugyanis, bár Magyarországon jelenleg csak egy lóversenypálya van, a cég külföldi futamokat is kínál a fogadóknak.

A Lovi megújuláshoz tartozik az is, hogy a Kincsem Parkkal együttműködésben elindult a Lóverseny az éjszakában rendezvénysorozat, minden második pénteken. Ilyenkor este héttől fél tízig tartanak a futamok, és hogy még izgalmasabbak legyen a nézőknek, galopp-, sík-, ugró-, gát- és ügetőversenyek követik egymást. Emellett negyven év után immár újra rendeznek angol agárversenyeket is, amelyekre szintén lehet fogadni. A következő ilyen eseményre a Derby és Gasztroangyal Fesztivál keretében július 3-án kerül sor.