A Flesch család a Turizmus Café keddi különkiadásában

Forrás: turizmus.com

 2021. december 20. 19:17

December 21-én reggel 9 órakor a Flesch család tagjait hívjuk egy könnyed beszélgetésre a Turizmus Caféba. Itt nézheti az ünnepi különkiadást.

December 21. és január 5. között három alkalommal találkozhatnak szakmai talkshow-sorozatunkkal a képernyőkön. A Turizmus Café mindhárom adásába egy-egy családot hívunk ezúttal is könnyed beszélgetésre.

Elsőként, december 21-én (kedd) reggel 9 órakor a szállodás berkeken kívül is ismert szakember, Flesch Tamás (Continental Group) és felesége, Patakfalvi Réka, testvére, Flesch Gábor, valamint a fivérek édesapja, Flesch Péter lesz a vendégünk.

A beszélgetés megtekintéséhez kattintson  YouTube-csatornánkra!

Miért tartotta fontosnak Flesch Péter, hogy azt a bizonyos szamárlétrát fiai, Tamás és Gábor is végigjárják? Előnyként vagy hátrányként élik meg a mindennapi közös munkát? Patakfalvi Réka női ereje miért jelentős ebben a csapatban? – hamarosan mindez kiderül a Turizmus Café ünnepi különkiadásának első részében.

A Turizmus Café meghívott vendégei kollégáinkkal a stúdióban (balról jobbra): Kenderesy Nadin (Turizmus Kft.), Flesch Péter, Flesch Gábor, Patakfalvi Réka, Flesch Tamás, Érczfalvi András (riporter) és Gál Pál Zoltán (Turizmus Kft.)

Fotó: Grósz Balázs

Kávézzunk együtt virtuálisan kedd reggel 9 órakor!

A Turizmus Kft. csapata