Négycsillagos a Kempinski Corvinus Budapest

Forrás: turizmus.com

 2017. február 22. 17:52

A budapesti luxusszállodát természetesen nem minősítették le, sőt. A Forbes Travel Guide egyik legrangosabb elismerését vívta ki.

Az Erzsébet téri szálloda a Forbes Travel Guide értékelési rendszerében - amelyet mintegy 800 szempont szerint végzett teszt alapján állítanak össze -  kapott négycsillagos minősítést, aminek, természetesen semmi köze a HotelStars szállodai besoroláshoz.

„Egy ilyen minősítés – amely szigorú kritériumainak egyáltalán nem könnyű megfelelni –, rendkívül fontos visszajelzés számunkra, hiszen nemcsak megerősít minket céljaink helyes meghatározásában, de irányt is mutat, hogy miben és hogyan lehetünk még jobbak” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója a díj kapcsán.

Kempinski The Spa – Budapest

Fotó: kempinski.com

A Forbes Travel Guide 1958-ban hozta létre „ötcsillagos" minősítési rendszerét, amelynek keretében teljes körűen értékel éttermeket, spakat és szállodákat, közöttük, első ízben budapesti házakat. A Kempinski sikeréről szóló hírt kiegészítjük még azzal, hogy "ötcsillagos" minősítést kapott a Four Seasons Gresham Palace, "négycsillagos" lett a Corvinus Kempinksi mellett a Corinthia Budapest, s "recommended" minősítést kapott a Boscolo, az InterContinental, valamint a Sofitel Chain Bridge.

Kapcsolódó cikkek