A Fraser Residence Budapestet 2014-ben újra Magyarország legjobb apartmanszállodájának választották

Szerző: PR

 2014. augusztus 07. 14:52

A Corvin negyedben található 4 csillagos hotel a tavalyi év után újra elnyerte a „Magyaroszág vezető apartmanszállodája” címet a World Travel Awards augusztus 2-án, Athénban tartott európai díjátadó gáláján.

A turizmus egyik legrangosabb nemzetközi díját, mint minden évben, most is a szakma dolgozóinak szavazatai alapján ítélték oda. A díj a szolgáltatások magas színvonalatát, a Fraser Residence Budapest minőség iránti elkötelezettségét és folyamatos fejlesztési törekvéseit fémjelzi.

A Frasers Hospitality a 2014-es díjátadón összesen 9 elismerést söpört be. Többek között elnyerte Európa és Magyaroszág vezető apartman-hotel brandje címeket is, amellyel a lánc tovább erősítette vezető pozícióját az európai piacon.

„Nagy örömmel és büszkén vettük tudomásul, hogy idén újra elnyertük a World Travel Awards elismerését. Ez a díj nem csak erőfeszítéseinket igazolja, hanem arra sarkall bennünket, hogy továbbra is szolgáltatásaink magas színvonalának fenntartására törekedjünk, amelyet vendégeink elvárnak a Frasers brandtől.”- nyilatkozta Alain Goetschel, a Fraser Residence Budapest igazgatója.

A Frasers Hospitality a közeljövőben nyíló új szállodáival együtt összesen 92 hotelt (több mint 15.500 apartmant) üzemeltet világszerte.



Bővebb információért tekintse meg Jastina Balennel, a Frasers Hospitality kommunikációs igazgatójával készült interjút:



Kapcsolat:
Nyeste Gábor – értékesítési és marketing igazgató
Tel: +3618725900
Email: sales.budapest@frasershospitality.com
Web: http://budapest.frasershospitality.com (x)