A füst mint fűszer: Kamado Joe grillek professzionális séfeknek

Forrás: turizmus.com

 2021. november 24. 13:30

Az étlapokon egyre előkelőbb helyet foglalnak el a roston sült, grillezett fogások, és a füst mint fűszer már a fine dining világában is megjelenik. A Kamado Joe kerámiagrillek a füstös ízvilágot hozzák el a professzionális konyhákba.

A grillezés és a BBQ ma már minden modern szálloda és nívós étterem elengedhetetlen kültéri kelléke. A Kamado Joe kerámiagrillekben 80 és 450 Celsius-fok között változatos ételkészítési technikák alkalmazhatók: a meleg füstöléstől a BBQ sütésen át a grillezésig bármilyen fogás elkészítésére alkalmasak, akár pizza is készíthető bennük.

A Kamado Joe kerámiagrill igazi BBQ-életérzést kínál a vendégeknek

Fotó: SpaTrend

Hogyan járul hozzá a Kamado Joe kerámiagrill a változatos étlap kialakításához és az éttermi sikerekhez?

A modern és egészséges életmód népszerűsége a vendéglátóhelyeket is folyamatos megújulásra készteti: az étlapon egyre előkelőbb helyet foglalnak el a roston sült, grillezett fogások. A füst mint fűszer nemcsak a street food, hanem a fine dining konyhákon is megjelenik.

A Kamado Joe kerámiagrillek a füstös ízvilágot hozzák el a professzionális konyhákba önállóan, vagy más konyhatechnikákkal kiegészítve, azokkal szimbiózisban működve.

Végtelen variációs lehetőségek egyetlen grillben

A Kamado Joe grillek kétzónás kialakítása lehetővé teszi, hogy egy időben különböző ételek eltérő hőfokon készüljenek. A márka grillkiegészítőinek széles skálája tökéletes megoldást kínál különböző alapanyagok szakszerű elkészítéséhez: más sütőfelület használható halakhoz, húsokhoz és zöldségekhez, és alternatíva házi kenyér, pizza és sütemények készítéséhez.

A Kamado Joe márka kiegészítőinek széles skálája tökéletes megoldást kínál különböző alapanyagok szakszerű elkészítéséhez

Fotó: SpaTrend

A Kamado Joe megkapó designjával, a benne készült fantasztikus ételekkel és igazi BBQ-életérzés hangulatával ajándékozza meg a vendégeket.

Ide kattintva nézze meg a Kamado Joe kerámiagrillek választékát, és kérjen speciális, kifejezetten vendéglátóhelyeknek készült ajánlatot.

(X)