A Gazdasági Rádió nyerte a tőzsde médiadíját

Forrás: turizmus.com

 2014. december 08. 11:19

Idén is díjazta a hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit a Budapesti Értéktőzsde. A Tőzsdei Legek díjátadón a tőkepiaci szakemberekből álló zsűri döntése alapján összesen kilenc díj talált gazdára. A tőzsde médiadíját a Gazdasági Rádió nyerte el.

A december 4-i díjátadón elhangzott indoklás szerint a Gazdasági Rádió több mint 10 éve, 2003 óta sugározza a legfrissebb tőzsdei, gazdasági, üzleti híreket, amit egyaránt szívesen hallgat bankár, bróker, egyetemista, menedzser és cégvezető. Az elmúlt több mint egy évtized alatt sok minden változott, nemcsak a tőzsdén, hanem a médiapiacon is: az online média szerepe felértékelődött, számos szereplő jelent meg, de a rádiós piacon ma is a Gazdasági Rádió az egyetlen gazdasági tematikájú adó. A Gazdasági Rádió korábban egyszer már megkapta a rangos szakmai díjat, 2008-ban.

A Gazdasági Rádió főszerkesztője, Komáromi Balázs a díjjal (balról a második)

A Gazdasági Rádió főszerkesztője, Komáromi Balázs a díjjal (balról a második)

 

Kiadónk, a Turizmus Kft.– amely immár két és fél éve szerkeszti a turizmus.com  turisztikai rádióműsort a Gazdasági Rádióban – ezúton is gratulál a rangos díj elnyeréséhez szakmai partnerének.