A GoPink kampányhoz csatlakozott a harkányi Dráva Hotel is

Forrás: turizmus.com

 2022. október 27. 18:37

Idén első alkalommal csatlakozott a GoPink kezdeményezéshez, a Bio-Fungi Kft. mellrákellenes kampányához a harkányi Dráva Hotel. Az összefogás keretében az egészséges életmód és a gombafogyasztás népszerűsítését tűzték ki közös célul.

A négycsillagos Dráva Hotel vendégei októberben szinte naponta találkozhatnak gombával készült ételekkel a svédasztalos reggeli és vacsora kínálatban, tájékoztató anyagokon keresztül megismerhetik a GoPink kampányának lényegét, és felhívják a női vendégek figyelmét a mellrák megelőzésére, a szűrővizsgálatok fontosságára.

Üzleti partnerünk, a Bio-Fungi Kft. 2012 óta támogatja a mellrák elleni küzdelmet és munkát, többek között az adott időszakban rózsaszín csomagolást kapott friss gombatermékeivel, az azok értékesítéséből befolyt összeg egy részéből a daganatos betegek gyógyítását segítő terápiás eszközök megvételével – mondta el Puch Eszter, a Dráva Hotel ügyvezetője.

Rózsaszín csomagolást kapott gombatermékekkel hívják fel a figyelmet  a szűrővizsgálatok fontosságára

Fotó: Facebook / Bio-Fungi Kft.

Hozzátette: Fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk a nőkre, a női munkavállalókra és a vendégekre. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom a GoPink kampányt. Mit várunk ettől a teljes hónapos együttműködéstől? Szeretnénk elérni, hogy a nők egy kicsit többet foglalkozzanak önmagukkal, a saját egészségükkel, a jövőjükkel és a boldogságukkal. Ehhez kíván hozzájárulni szállodánk is a GoPink kampányon keresztül.