A hatékony hírlevél-küldés titkai

Forrás: turizmus.com

 2015. március 26. 10:55

Hírlevél küldés és adatbázis építés témában tartotta meg negyedik alkalommal Mindennapi turizmus workshop sorozatát a Kontakt Műhely március 24-én.

Ismét a szakma legkülönbözőbb képviselői vettek részt a már hagyományos, kifejezetten turisztikai szakma számára összerakott workshopon.

Az eseményen a szervezők, Tóthné Márton Gabriella és Somló András köszöntője után következtek az elméleti és gyakorlati előadások. Juhász Attila (MiniCRM stratégiai tanácsadó) célzottan a turisztikai szakma számára szólóan ismertette az e-mail marketingben rejlő lehetőségeket és a vele szemben támasztott követelményeket.
Hangsúlyozta: a legfontosabb, hogy legyen egy címlistánk, számunkra releváns információkkal, és megfelelően tudjuk szűrni a listát, az aktuális céljaink alapján. Fontos továbbá, hogy a hírlevelünk személyre szóló legyen és az olvasó számára hasznos információt tartalmazzon. A levélkiküldést nagyban megkönnyítik azok a rendszerek, melyekben automatizáltan lehet sablonok alapján leveleket eljuttatni különböző csoportokhoz. A megvalósítás eszközeként a CRM rendszereket javasolta, amelyek az automatizálás segítségével jelentősen megkönnyítik a vendégekkel és a partnerekkel való kommunikációt, valamint az általános ügyviteli feladatokat és az adminisztrációt is.

A második, gyakorlati részben a szállodaiparra, vendéglátásra, utaztatásra és a rendezvényszervezésre szabott hasznos példákon keresztül próbálhatta ki a hallgatóság, hogy milyen egyszerűen lehet egy ilyen rendszert beállítani és használni.

Ahogy a nap végén elhangzott a nagy érdeklődésre való tekintettel áprilisban a turisztikai marketing kommunikációs eszközök lesznek terítéken.

További információk itt>>