A hatékonyságnövelő és időtakarékos megbeszélések alapjai

Forrás: turizmus.com

 2017. november 08. 14:31

Mindannyian fel tudjuk idézni a kellemetlen érzést, ami egy maratoni hosszúságú, de kevés eredménnyel járó értekezlet után lesz úrrá rajtunk.

Elég egyetlen félresikerült meeting, a következőre már elmenni sincs kedve az embernek, már a meghívó érkezése is negatív hatást vált ki a leendő résztvevőkből. Pedig az értekezleteket nem lehet megúszni, minden munkahelyen szükség van közös gondolkodásra, közös döntéshozatalra és információcserére. A legtöbb szervezetben viszont már régen megérett az idő arra, hogy hatékonyabbak legyenek a meetingek. Jó hír, hogy az értekezletek kultúrája fejleszthető: a tudatosabb, korszerűbb, gördülékenyebb meetingek szervezését és lebonyolítását meg lehet tanulni.


A Menedzserképző Központ képzésén részt vevők a tapasztalati tanulás módszereit felhasználva fókuszáltan, rövid idő alatt megismerik az eredményes megbeszélések lebonyolításának eszközeit és módszerét. A cél egy új szemlélet kialakítása a hatékonyságnövelés érdekében.

 


A tematikából:
Mikor szükséges meetinget tartani?
Megbeszélések tervezése
Hogyan építsük fel a különböző típusú értekezleteket?
A megbeszélések facilitálása
A bizalomépítés lépései, az időkezelés, témánál maradás, a döntéstámogatás módszerei, a dominanciaharcok kezelése
Milyen módszerekkel szólaltassuk meg az összes résztvevőt?
Hogyan lendítsük tovább az elakadt beszélgetéseket?
Hogyan érhető el a munkamegbeszélésen az elégedettség, a munkakedv és az inspiráció?
Hogyan zárjuk le jól a megbeszélést? Mi a megbeszélés értékarányos outputja?

Utolsó lépésként közösen akciótervet dolgozunk ki, hogy a hétköznapokban is alkalmazni tudjuk mindazt, amit a képzésen elsajátítottunk.

A workshopot ajánljuk mindazon munkahelyi vezetőknek, megbeszélések gyakori résztvevőinek, HR-es munkatársaknak, akik javítani szeretnének a munkamegbeszélések hatékonyságán, akik nem akarnak több eredménytelen értekezletet tartani, hanem a kreativitás, az eredményesség és az értékteremtés színterévé kívánják tenni a megbeszéléseiket.

Tréner: Héjja Csaba facilitátor, tréner
A rendezvény időtartama: 13.00 – 17.00 /kávészünettel - A részvételi díj tartalmazza a vendéglátást. A szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít./
Maximális létszám: 30 fő

Kedvezményes részvételi díj: a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére 13 000 Ft + áfa

(A részvételi díj tartalmazza a vendéglátást. A szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít.)

A rendezvényről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS


Egyéb kérdések:

Ács Nóra, ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.