A helyi éttermek megmentéséért kezdett akcióba a Rational

Forrás: turizmus.com

 2020. április 08. 15:42

A Rational világméretű akcióba kezdett a Facebookon, az eredmények azonban helyben érezhetőek majd.

 

Április 2. óta érhető el a Facebookon a Rational „Support Your Local Restaurant” nevű kezdeményezése.

A termikus ételkészítés piacvezető specialistája ezzel a közösségi média kampánnyal azt a célt tűzte ki, hogy az étteremlátogatókat arra buzdítsa, továbbra is használják kedvenc közeli éttermüket.

Ez történhet azzal, hogy házhoz rendelik az adott étterem elviteles ajánlatát, vagy ajándékutalványt vásárolnak, vagy érdeklődnek az egyéb lehetőségekről.

“Most minden étterem nagyon nagy kihívással néz szembe. Nagyon szeretnénk őket segíteni azzal, hogy a diverzitást az éttermi világban is folyamatosan fenntarthatóvá tesszük” – mondja Szekeres Tibor, magyarországi senior sales director. Ennek kiváló felületet adnak a Rational világméretű közösségi média csatornái, és a hirdetési kampány, amelybe a Rational befektet, hogy még több emberhez eljusson a kezdeményezés híre.

A kezdeményezésnek az is részét képezi, hogy a Rational összeállított egy tiplistát arról, hogyan támogatható a gasztronómia ezekben az időkben, és mi az, amit az éttermek maguk is megtehetnek. Aki szeretne csatlakozni a kampányhoz, ezen a linken egy gombnyomással megteheti.