Újranyitott két alföldi termálfürdő

Forrás: turizmus.com

 2023. február 10. 14:33

Pénteken a Tiszaörsi Termálfürdő és a Csongrádi Gyógyfürdő ismét megnyitotta kapuját a vendégek előtt. Utóbbi a nyitónapra különleges programokkal, többek között éjszakai fürdőzéssel és szauna szeánszokkal készült.

Tiszaörs hárommedencés termálfürdője tavaly októbertől heti három nap volt nyitva egészen a januári bezárásáig és ez az újranyitást követően is így lesz. A fürdő péntektől vasárnapig várja a vendégeket 9 és 18 óra között. Ugyan a nyitvatartás egy órával tovább tart, ezzel együtt a belépők árai is emelkedtek. Míg novemberben egységesen 2000 forintba került minden jegy, ebben az évben a felnőtt napijegy 2500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő 2200 forintba kerül majd - írja a termalonline.hu.

A két fürdő január óta tartott zárva

Fotó: 123rf.com

A Csongrádi Gyógyfürdő január 9-én zárt be, részben az energiaárak emelkedése és a spórolás, részben pedig a szükséges karbantartások elvégzése miatt. A város polgármestere a bezáráskor azt nyilatkozta, hogy  hogy hasonló leállásra nem lesz már többet szükség az év végéig. A február 10-i nyitás napjára a gyógyfürdő programokkal is készült a vendégeknek, többek között (elő)Valentin-napi szaunafelöntésekkel 19, 20 és 21 órai kezdettel. A fürdő kivételesen csak 23 órakor zár majd, így éjszakai fürdőzésre is számíthatunk.