A HRS a conichivel fejleszti a céges szállodai fizetési megoldásokat

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 26. 14:54

A HRS új, fizetésre összpontosító üzleti divíziót hozott létre, hogy a következő szintre lépjen a szállodaprogramok hatékonyságának növelésében.
A HRS Group bejelentette a startup conichi (jogilag „Hotel

Beacons GmbH”) megvásárlását, és technológiájuk beépítését a HRS fizetési termékplatformjába.


A 2014-ben elindított berlini startup korábban önállóan működött. A HRS most megszerezte az összes fennmaradó conichi részvényt, és ez a tranzakció a márkát és valamennyi conichi alkalmazottat is a HRS Group szerves részévé teszi.

 

A conichi-ről

A conichi indulásakor az alapítók, Maximilian Waldmann és Frederic Haitz a szállodai be- és kijelentkezés folyamatának digitalizálására és korszerűsítésére koncentráltak.

Innovatív megközelítésük visszatükröződik a globális üzleti utazási iparban, amit az is igazol, hogy a conichi nyerte meg a Business Travel News Innovate versenyét 2016-ban. Az olyan vállalatok, mint a Siemens, a Telekom és a Volkswagen, a conichi smarthotel szolgáltatásait használják az utazók szállodai tartózkodásának kényelmesebbé tétele érdekében.

Mivel ez a conichi alapja, a start-up vállalkozás az utóbbi években az iparágban vezető szabvány kidolgozásán dolgozott a üzleti utazók recepción történő be- és kijelentkezési folyamataiban

– egy olyan megoldáson, ami a vállalati hotelprogramok és szállodák igényeit egyaránt szolgálja.


Automatizált fizetési megoldások

A HRS továbbra is a conichi technológiáját használja a be- és kijelentkezési folyamatok automatizálásához. A conichi viszonzásul az új, fizetésre összpontosító üzletág szerves részévé válik.

A HRS a conichi technológiai know-how-ját használja a vállalati fizetési megoldások következő szintre emeléséhez. A conichi munkavállalói, köztük Max Waldmann és Frederic Haitz, az új HRS-es kollégáikkal közösen dolgoznak az adatvezérelt, automatizált fizetési technológiák következő generációjának fejlesztésén.

„A fizetés már régóta az egyik legfontosabb stratégiai pillérünk. Az új struktúra biztosítja a divízió rugalmasságát, miközben hangsúlyozza a fizetési megoldások fontosságát a menedzselt utazások fejlődésével együtt ”– mondta Tobias Ragge, a HRS vezérigazgatója.

Maximilian Waldmann a következő hónapban, a New York-i Innovációs Konferencián ad elő, kiemelve a HRS úttörő új fizetési megoldásainak egyes elemeit a multinacionális vállalatok számára.

(X)

HRS

Kapcsolódó cikkek

A világ első kézből

2018. szeptember 21.