A hűség ezen a nyáron autót érhet a Rába Quellében

Forrás: turizmus.com

 2015. június 11. 18:19

Nyereményjátékot indít a győri fürdő a nyári szezonban, a nyertes egy különleges felszereltségű autóval lesz gazdagabb. A győriek ezenfelül idén nyáron is fél áron strandolhatnak.

A 12. nyári szezonját kezdő Rába Quelle Fürdő több mint 5 millió látogatóval a háta mögött június 13-án akciót indít: az 5 millió látogató hűségét egy közel 5 millió forintos autóval szeretné meghálálni. Erre az pályázhat, aki harmincezer forintot költ belépőre augusztus végéig, és leadja a pontok gyűjtésére szolgáló szelvényt.

Az egész nyáron átívelő nyereményjátékot a fürdő az Árkád bevásárló-központtal közösen, illetve az Opel Gyimes együttműködésével szervezi. A sorsolást szeptember 10-én 15 órakor az Árkádban tartják, a nyeremény egy számos extrával felszerelt Opel Adam, amelyet a játék ideje alatt a bevásárló-központban lévő egyedi standon állítanak ki.

Az idei immár a harmadik olyan nyár, amikor a városvezetés jóvoltából a győri lakosok 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a fürdőbe, amely június 12-től már teljes nyári üzemmódban működik.

A fürdő közleményéből kiderül az is: a beltéri élményfürdőben a tavaszi hónapokban komfortfokozó beruházások történtek, ezeket 25 millió forint értékben, önerőből valósították meg. Új napozóágyak, pihenőszékek, elszeparált pihenőszigetek, megújult gyereksarok, levendulamező vagy tengerparti hangulatot idéző élménymedence-part – az új kényelmi és hangulati elemek.

A külső és belső megújulás a fürdő arculatára és kommunikációjára is kiterjed, megújult logóval, friss színvilággal, fiatalos hangnemben, új szlogennel (A mi álmunk, a Te fürdőd!) készült az idei nyári szezonra.