A jó vendéglősnek is szüksége van a digitális technológiára

Szerző: Mentusz Károly

Forrás: turizmus.com

 2019. március 13. 10:05

Az online marketingről, a gasztronómia és a borok kapcsolatáról szervezett konferenciát Egerben Heves Megyei Vendéglátó Mesterek Klubja.

Ahhoz, hogy manapság egy vendéglátós sikeres lehessen, egyre inkább nélkülözhetetlen az online marketing alkalmazása a munkájában - hangzott el március 12-én Egerben, a Heves Megyei Vendéglátó Mesterek Klubjának szakmai találkozóján.

Elhangzott, hogy ma már nem elég a kifogástalan vendéglátás, a jó ízű ételek és a hozzájuk illő borok ajánlata. A vendék egyre inkább az igényes, a minőségi étel és ital különlegességeket, a specialitásokat kínáló vendéglőket keresik fel szívesen. A közönség megnyerése érdekében az is szükséges, hogy a vendéglátók a digitális technikát is minél szélesebb körben alkalmazzák.

Kaló Erika, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara informatikai, kommunikációs és technológiai tanácsadója a Modern Vállalkozások Programjáról beszélt.

Micski Marianna protokollszakértő azt hangsúlyozta, a szolgáltatók is lépést kell hogy tartsanak az információs technika fejlődésével, de az emberi kapcsolatok továbbra is elengedhetetlenek az vendéglátásban.

A jó bornak is kell cégér - emlékeztetett előadásában Fabók Mihály sommelier bajnok, vállalkozó, aki közel két évtizeden át dolgozott Budapesten, a Gundel Étteremben. Kiemelte, hogy a vendégek igényeit megismerve kell kialakítani az ét- és a borlapokat.

Fabók Mihály

Fotó: Turizmus.com / Mentusz Károly

Az egri Szépasszonyvölgyben pincészettel rendelkező Kerenszki Attila borász különleges poharakat mutatott be a fórum résztvevőinek.

Kapcsolódó cikkek

Várfalmászó Verseny Egerben

2017. augusztus 27.