A jövő elkezdődött, a rendszerváltás megtörtént a hotelinformációs rendszerek terén is

Forrás: turizmus.com

 2017. február 22. 19:38

A legjobb megoldást kínáljuk a márkaépítés és a vendégélmény szolgálatában a FUTURE INTERKATÍV HOTEL INFORMÁCIÓS RENDSZER és a SAMSUNG Smart LED Hotel TV–k segítségével.

A FUTURE olyan hotelek részére kifejlesztett eszköz, amelyek költséghatékonyan, gyorsan és egyszerűen szeretnének a vendégeik részére információt és egyéb szolgáltatást nyújtani.

 

A FUTURE egyszerűen, könnyen kezelhető online felhasználói felület,  a vendégek és a hotel munkatársai számára egyaránt. Amennyiben egyedi és kiemelkedő HOTEL TV szolgáltatást kíván nyújtani a vendégeinek, akkor Önnek a Soft-Elite Kft. SAMSUNG Smart LED Hotel TV-kre kifejlesztett FUTURE Interaktív Hotel Információs Rendszerére van szüksége, és nem kell beszereznie drága set-top boxokat sem!

A FUTURE rendszer telepítése és beállítása a mi feladatunk, a beállításokat bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközről lehet konfigurálni.A szállodai alkalmazottak hatékonyabban dolgozhatnak, a szálloda vendégeinek az ott tartózkodása pedig még komfortosabb lesz. A FUTURE felhasználóbarát szerkesztő felülete segíti, megkönnyíti az aktuális szöveg- és fotótartalmak feltöltését, szerkesztését.

A SAMSUNG, a HOTEL TV-k fejlesztése terén gyűjtött több éves tapasztalatával és a Soft Elite Kft. által kínált FUTURE Interaktív Hotel Kommunikációs Rendszerrel Ön is létrehozhatja a vendégek és az üzlet igényei közötti optimális egyensúlyt. Időt és pénzt takarítunk meg Önnek úgy, hogy mindeközben szállodája szinte megújul a Samsung Hotel TV-nek köszönhetően. Rendszereink jelenleg 29-400 szobás hotelekben működnek.

A teljes rendszerét, a fejállomástól a strukturált hálózatig, megtervezzük, kiépítjük. Leszállítjuk a TV-ket, installáljuk, falikonzolra vagy talpra szerelve.

Weboldalunkon minden egyéb információt megtalál >> (x)

Kapcsolódó cikkek