Meghívó a jövő munkahelye konferenciára

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 03. 12:00

Vajon mit gondolnak a jövő munkahelyéről és a jövő munkatársairól napjaink innovatív szervezeteinek vezetői? Nem mindegy, most alakítjuk a holnapot.

Jack Ma, az alibaba.com alapítója szerint, 5-8 éven belül a világon a munkavállalók fele már csak heti 3-4 napot fog dolgozni, akár csak napi 5-6 óra időtartamban...

Tökéletes robotok, növekvő elvárások, kávéhordó drónok? Vagy kreatív feladatok, zöld irodák, globális szabadúszók? Vajon mit gondolnak a jövő munkahelyéről és a jövő munkatársairól napjaink innovatív szervezeteinek vezetői?

Míg 15-20 éve még az alkalmazott volt a főnökért, a tulajdonosért, addig ma a fiatalok olyan munkahelyet keresnek, ahol a cég és a vezető is hajlandó alkalmazkodni a dolgozói igényekhez – mondja Peter Jones, a NOVA Hotel Group tulajdonosa, A jövő munkahelye konferencia szervezője.

Ha egy vállalat tenni akar a munkavállalói élményért, ahhoz ma már elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció, a rugalmasság és azok a juttatások, amelyek megkönnyítik a dolgozók életét, hozzájárulnak a jóllétükhöz, elégedettségükhöz. Ma már vannak takarító robotok, amelyek kiválóan alkalmazhatók egy hotelszobában is. Vajon ezek megváltoztatják a jövő szállodai munkahelyét?

A változáshoz való viszony javításával, a változásbiztonsággal és a cégek jövőjének alakításával foglalkozik Ruszina Steve, a szervezetfejlesztő Invention Factory társalapítója. Kiemelte, hogy a jövő munkahelyét és a munka jövőjét a gyorsulva változó világ erőteljes hatásai, és az erre adott emberi válaszok formálják majd.

A munkavállalókkal való törődés egy másik szeletéről fog beszélni Dobai Gábor, a The WorkLife Company ügyvezetője. Szintén a technológiának köszönhetően a munka és a magánélet határai egyre inkább elmosódnak, összefolynak, amely egyrészt vívmány, hiszen rugalmasabban dolgozhatunk, ugyanakkor néha nehéz – ha egyáltalán szükséges – a kettőre szánt időt szétválasztani.

A munkavállalók a magánéletükre fordított időt szeretnék valóban kellemesen eltölteni, feltöltődni, nem pedig ügyintézéssel és egyéb teendőkkel bajlódni. Ezért Dobai Gábor szerint a munkáltató nagyon sokat tud tenni azzal a munkavállalóért és az ő élményéért (és nem mellékesen, ezzel egy időben saját munkáltatói márkájáért is), ha „házhoz viszi” a szolgáltatásokat. Ez az alkalmazottak számára akkor is jelentős hozzáadott értéket jelent, ha saját maguknak kell fizetniük a szolgáltatásért.

 

PROGRAM

14:00   Köszöntő, bemutatkozás
14:10   Györkő Zoltán, Balabit társalapító
14:25   Peter Jones, Nova Hotel Group
14:40   Kozma Andrea, CEU Innovations Lab

14:55   Kávé és networking

15:30  Deliága Ákos, Talk-a-Bot
15:45  Veronika Jelinkova, Czech Tedx Motivational Speaker (angol előadás)
16:00  Dobai Gábor, Work Life Co

16:15 Panelbeszélgetés Demeter Nóra – AIMOTIVE, Hodicska Gergely – IBM-USTREAM, HB REAVIS

16:45 Herczeg Lilla, Decathlon
17:00 Nyéki Zsolt, Jegy.hu
17:15 Ruszina Steve, Invention Factory társalapító

17:30 Szünet

18:00 Varga Balázs, Profession.hu 
18:30 Bojár Gábor, Graphisoft Founder
19:00 Zárás
19:00–20:00  Networking

Early Bird jegyek elérhetők augusztus 20-ig!

Bővebb információ ITT.

Látogasson el a konferencia Facebook-oldalára is! (X)