A kávé mellé vegyen széket is!

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 21. 15:58

Az egyik belga kávézóban minden eladó a tulajdonos és az esténként a bárban gitározgató énekes kivételével. Állítólag a kiskanalak, a keksz és a cukor mellett sokan érdeklődnek a székek iránt is.

A pop-up stílusú Cafe Interieur barista tulajdonosa, Hannes Careel szerint a vendégek kedvelik az effajta játékot, már sok teáscsészét eladott. Vannak, akik emlékbe szeretnének vinni a céges feliratú cukros zacskókból vagy éppen a kekszekből, amelyeket a capuccino mellé kínál – adja hírül a belga Inspired magazin. A betérők láthatóan fogékonyak minden újdonságra, és aki előbb rukkol ki az ötlettel, annak van helyzeti előnye. Volt, aki ott helyben beleszeretett a székekbe, mondván, mindig ilyet keresett és most kipróbálhatta, hogy tényleg kényelmes-e. Egy másik vendégnek a kiskanalak formája tetszett meg.

A vendégeknek tetszik az ötlet

Fotó: pixabay.com

A Deinze-ében található kávézó tulajdonosa most még bírja az utánpótlást, de ha kifogy a beszerzési forrás, akkor megváltoztatja a berendezés stílusát. Mindenesetre egy széken többet keres, mint tucatnyi lattén...

Kapcsolódó cikkek

Más ez a Béke

2018. április 24.