A Kempinski BMX-ező étteremvezetőjével kreatív díjat nyert

 2014. július 22. 14:29

A Kreativ Online Video Award versenyen a PR film kategóriában a Kempinski Hotel Corvinus Budapest nyert a "Real life - Real people" c. alkotásával, amelynek főszereplője munkába menet különleges képességeit mutatja meg.

A Kempinski videója Kőrösi Norbertet, az ÉS Bisztró vezetőjét kíséri munkába menet, aki Budapest utcáin akrobatikus elemeket mutat be BMX kerékpárjával. A film alkotói Freddy Bosscher (Magyarországon élő holland filmes), Benkó Tamás és Nagy Zoltán (a Filmművészeti Egyetem rendezőszakos diákjai) voltak.

"Sokan kérdezték tőlünk, hogy hogyan bukkantunk rá a tehetséges főszereplőre és mindenki meglepődik, amikor elmondjuk, hogy Norbert tényleg az ÉS Bisztró vezetője." – kommentálta a díjat Emile Bootsma, a hotel igazgatója. „Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik magánéletüket és szakmájukat egyaránt szenvedéllyel élik."

 

Az idei évtől Online Video Award (OVA) néven futó megmérettetésre összesen 50 pályázat érkezett online szerkesztőségektől, szabadúszó videokészítőktől, reklámügynökségektől és hirdető cégektől. Az OVA zsűrizése két lépcsőben zajlott: a zsűri előbb online értékelte a beérkezett pályamunkákat, majd a kiválogatott rövidlistát személyes zsűrizésen vitatták meg a szakemberek. http://www.kreativ.hu/media/cikk/az_online_video_award_eredmenye

A mellékelt fotó a díjátadáson készült. A képen Dudás Ildikó, a Kempinski Hotel Corvinus marketing managere és Kőrösi Norbert, az ÉS Bisztró vezetője látható.