A Kempinski Budapest ismét a Forbes Travel Guide listáján

Forrás: turizmus.com

 2018. február 20. 16:16

A Forbes Travel Guide legújabb listájának értékelési rendszerében a Kempinski Hotel Corvinus Budapest a megtisztelő “négycsillagos” besorolást kapta.
A Forbes Travel Guide minősítési rendszerében használt négycsillagos kategória nem egyezik meg az európai szállodaminősítési rendszer szerinti szokásos besorolással.

A Kempinski Hotel Corvinus, Budapest egyik legmeghatározóbb és leginnovatívabb szállodája. A központi fekvésű modern hotel 349 szobát és lakosztályt, valamint szolgáltatások széles körét kínálja. Földszintjén valósult meg az új éttermi koncepció (Gastronomic Quarter Downtown Budapest), melynek részei a Nobu, az ÉS Bisztró, az ÉS Deli, a The Living Room és a Blue Fox The Bar. A szálloda egyik kedvelt szolgáltatása a Kempinski The Spa, amelynek kezelései az európai évszakok váltakozásán alapulnak. A földszinti galéria tárlatain kortárs magyar művészek mutatkoznak be.

 

 

A szálloda menedzsmentje fontosnak tartja, hogy a hotel és szolgáltatásai mindig megfeleljenek a változó igényeknek. A rendezvényszint, a Ten Rooms 2017 áprilisában újult meg. Átépítésekor a legújabb technikai és a legmodernebb belsőépítészeti megoldásokat alkalmazták, maximális flexibilitást téve lehetővé. Ugyanez év végén, megkezdődött a vendégszobák és lakosztályok felújítása, az első szakasz 2018. március végén zárul. A három emeleten összesen 27 Premium Grand Deluxe szoba és 11 lakosztály kerül teljes átépítésre a neves brit tervező, Alex Kravetz tervei alapján. 126 Premium, Superior és Deluxe kategóriájú szoba alapos felfrissítésen esik át. Kicserélésre kerül a függönytől a szőnyegen át számos elem, üdévé és maivá téve a tereket.

“Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra ez az elismerés, amelyet idén másodszorra kap meg szállodánk. Megnyitásunk óta az a küldetésünk, hogy a legmagasabb szintű és személyre szóló szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. Egy ilyen minősítés - amely szigorú kritériumainak egyáltalán nem könnyű megfelelni -, rendkívül fontos visszajelzés számunkra, hiszen nem csak megerősít minket céljaink helyes meghatározásában, de irányt is mutat, hogy miben és hogyan lehetünk még jobbak.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója a díj kapcsán.

“Örömmel ismerjük el a 2018. évi értékelésben jól teljesítő szállodák eredményeit. Ezek a különlegesen magas színvonalú hotelek, éttermek és spa-k rendkívüli minőséget képviselnek a turisztikai szolgáltatások terén.” – mondta Gerard J. Inzerillo, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója.

“Miközben az online térben bizonytalanság és zűrzavar uralkodik, a Forbes Travel Guide a legmegbízhatóbb információforrás azon vendégek számára, akik megfontolt döntéseket szeretnének hozni.”- mondta Inzerillo. “Cégünk történetében sosem szerepelt a listán ennyi nemzetközi szálloda, s boldogok vagyunk, hogy általuk is demonstrálhatjuk elhivatottságunkat, hogy tevékenységünkkel értéket teremtsünk a világ turizmusában, s hozzájáruljunk a minél színvonalasabb egyedi hotelélményekhez. Büszkén gratulálunk a mai napon nyilvánosságra hozott minősítésben érintett minden díjazottnak.

Részletes magyarázat a Forbes Travel Guide értékelési rendszeréről:  www.forbestravelguide.com/about

(x)