A Kolping recepciósa az ország legjobbjai között - Düh László

Forrás: turizmus.com

 2016. november 22. 10:03

A november 18-án megrendezett IV. Országos Gunst András Portásverseny egyik különdíját az alsópáhoki Kolping Hotel recepciósa, Düh László hozta el. A szakmai zsűri elismerését a környékbeli kirándulási és családi program lehetőségek ajánlásával vívta ki - áll a szálloda közleményben.

Igazi jó beszélős műfaj, amiben a családbarát hotel recepciósa nagyon otthonosan érezte magát.

A különdíjas recepciós 2014. március 17-e óta dolgozik a Kolping Hotel recepcióján. Bár a szerencsés genetikának köszönhetően Lacit még évekig ifjonc pályakezdőnek nézik majd, a kisfiús ábrázat mögött azonban már komoly recepciós tapasztalat húzódik meg. Mondhatnánk azt is, hogy a Kolping recepcióján eltöltött évek duplán számítanak, hiszen egy ekkora szállodában a recepción nincs üresjárat. Valahol mindig történik valami, a szálak és információk a recepción futnak össze. Laci mindezt jól koordinálja, és derűvel, jó „standup"-os vénával intézi az intéznivalót. Reggel, délben, este, néha éjjel is, ha a körülmények átmenetileg éjszakai munkavégzésre szólítják - írja róla a szálloda.

Apró „díjakat" naponta zsebel be a szenzációs recepciós, hiszen a vendégek rendszeresen emelik ki Laci munkáját a kérdőívekben. Ezek a visszajelzések is a mozgatórugók ahhoz, hogy Laci folyamatosan képezi magát, és vállalta a szakmai megmérettetést.

A Kolping Hotel vezetősége és munkatársai nagyon büszkék a szenzációs recepciós eredményére, és ezúton is gratulálnak a különdíjhoz!

(X)