A kutya is szívesen látott vendég a Hotel Sopronban

Forrás: turizmus.com

 2016. október 17. 12:41

Kutyabarát szolgáltatásokkal bővítette kínálatát a Hotel Sopron idén tavasszal. A kutyás szobák mellett a házban külön PetRelation Manager kényezteti a kedvenceket.

Az ötletet a már korábban felmerült keresletnövekedés adta, s a kezdeményezés hatására 2016 első kilenc hónapjában már háromszor annyi kutyus pihent a szállodában, mint tavaly egész évben – tájékoztatott Szarjas Tímea szállodavezető.

 

A kutyabarát szolgáltatások között szerepel többek közt szobai bekészítés (kutyapárna, itatótál és jutalomfalat), de a szállodában elérhető a dogi pick up, kutyajáték, nyakörv, póráz, kullancscsipesz is. Ennek jegyében – az alaposabb takaríthatóság érdekében – vinil padlóval újították fel a hotel két szobáját, s a 2017-es évre hasonló módon tervezik további 23 szoba modernizálását. A házban PetRelation Managert is kijelöltek, sőt külön csomagajánlatot is kidolgoztak a kedvencükkel érkezőknek.

A kutyások a szálloda honlapján külön aloldalon tájékozódhatnak az őket érintő szolgáltatásokról, amelyekkel az alábbi kisfilmből is megismerhetnek Molly, a münsterlandi vizslalány főszereplésével.