A Kempinskiben van a legjobb hotel spa Magyarországon

Forrás: turizmus.com

 2019. október 23. 08:45

A Kempinski Hotel Corvinus Budapestben található Kempinski The Spa nyerte el a „Legjobb Hotel Spa Magyarországon 2019” díjat az 5. World Spa Awards díjkiosztó gálán.

A 2015 óta évente odaítélt World Spa Awards a wellness iparág számos területén díjazza a kiváló teljesítményt. Ebben az évben rekordszámú szavazatot adtak le neves wellness- és gyógyturisztikai szakemberek, valamint több ezer spa-vendég szerte a világon azokra a szolgáltatókra, amelyeket érdemesnek találtak a díjra.

A World Spa Awards díjával elismert Kempinski The Spa

Fotó: Kempinski Hotel Corvinus Budapest

„Örülünk, hogy ilyen rangos díjat érdemeltünk ki a Kempinski Hotel Corvinus wellness-szolgáltatásával, és nagyon büszkék vagyunk a Kempinski The Spa csapatára. Az iparági szakemberek és a vendégek közvetlen visszajelzései segítik törekvéseinket és pozitívan megerősítenek minket abban, hogy a legmagasabb minőséget képviseljük ezen a területen is, egy rendkívül kompetitív környezetben” – mondta a díj elnyerése kapcsán Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.

A Kempinski The Spa kezeléseit az évszakok váltakozásának európai ciklusa ihlette, a természet elemi bölcsességére építve segíti a test egyensúlyának helyreállítását. A spa terapeutái testre szabott kezeléseket nyújtanak az Elemental Herbology termékekkel, amelyekben a holisztikus egészségszemléletet a leginnovatívabb és legfejlettebb bioaktív bőrápoló technológiákkal ötvözték. (X)