A legjobb munkahelyek között az InterContinental

 2011. november 17. 18:29

A Világgazdaság-Aon Hewitt 2011-es Legjobb Munkahely felmérésében 100 vállalat több mint 23 ezer  munkatársa vett részt. A versenyben a budapesti InterContinental előkelő helyen végzett.
Korábban a rangsoroláskor a dolgozók elkötelezettségének mértéke volt a legfontosabb szempont. Idén azonban az Aon Hewitt új tényezőket is figyelembe vett, hogy valóban a legjobbak kapják meg a díjakat. Az elkötelezettség mellé a hiteles és emberközpontú vezetés, a teljesítményközpontúság, a vonzó munkáltatói arculat, és a fenntartható fejlődés szempontok társultak.

A felmérésben az Aon Hewitt összesen 100 vállalat több mint 23 ezer munkatársát és 503 felsővezetőjét kérdezte meg. A dolgozók válaszai alapján három kategóriában (250 fő alatti, 250-1000 fő közötti és a 1000 fő feletti vállalatok) hirdették ki a győzteseket. Az InterContinental Budapest a 250 fő alatti vállalatok körében végzett az előkelő harmadik helyen. Az oklevelet Mathieu van Alphen, szállodaigazgató és Palotás Henriette, humánerőforrás igazgató vette át a november 17-i ünnepélyes díjátadó gálán.
Azon vagyunk, hogy jó vállalatból a legjobb lehessünk, ezzel is támogatva az InterContinental szállodacsoport stratégiáját: „Great Hotels Guests Love”-„Nagyszerű szállodák, amelyeket szeretnek a vendégek.” – összegezte dr. Palotás Henriette a siker eléréséhez szükséges receptúrát.