A legjobbak között a Hilton Budapest

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 29. 17:31

A Hilton Budapest ismét az élen végzett a vállalat Blue Energy pályázatán, amelynek értékelői hagyományosan négy tevékenységi területet vizsgálva választják ki azokat, akik a márka által képviselt értékekért a legtöbbet tették – olvasható a Hilton sajtóközleményében.

Világszerte összesen 539 Hilton-szálloda nevezett a vállalat Blue Energy pályázatára.

A 2017-es év első félévi eredményeit tekintve az összes nemzetközi pályázó közül a TOP 40-ben, míg az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) a TOP 10 között végzett a budavári Hilton, akik ebben az elit mezőnyben immáron harmadszorra érdemelték ki az elismerést.

A Blue Energy jelentéseiben a vendégkapcsolatokat (vendégek visszajelzései, hűségük megőrzésére irányuló akciók), a csapatérzést erősítő programokat (munkatársak megbecsülése, szerethető munkahelyi légkör kialakítása), valamint a közösségért és a fenntarthatóságért tett lépéseket értékeli a Hilton zsűrije.

Hilton Budapest ismét az élen végzett a vállalat Blue Energy pályázatán

 

„A Blue Energy a szenvedélyünk, ezen keresztül éljük meg értékeinket, teljesítjük ígéreteinket és ünnepeljük meg a sikereinket. Kifejezése annak a szellemiségnek, amit a vendégeink, a közösség és egymás iránt tanúsítunk mint Hilton-csapattagok” – mondta Árvai Zoltán, a Hilton Budapest szállodaigazgatója, aki egyben meg is köszönte munkatársainak a nemzetközi hírnévért tett erőfeszítéseiket.

 

Kapcsolódó cikkek