A legjobbak között az Accor és Orbis szállodái

Forrás: turizmus.com

 2019. április 15. 14:28

A Best of Budapest & Hungary Díjátadóján kiemelkedően teljesítettek az Accor és Orbis magyarországi szállodái.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Best of Budapest & Hungary díjat a Budapest Week Publishing alapította, hogy felhívja a közönség figyelmét a legjobb hazai vendéglátókra, szállodákra és szolgáltatókra. A nagyközönség számára meghirdetett nyílt szavazás során 41 kategóriában több mint 14 000 szavazat érkezett.

Az Accor és Orbis szállodái négy kategóriában lettek díjazottak: az ibis Styles Budapest Airport a legjobb új hotel, a Mercure Budapest City Center a legjobb négycsillagos szálloda, a Novotel Hotel Szeged a legjobb vidéki hotel, míg a legjobb francia-magyar konyhájú étterem a Sofitelben lévő Paris Budapest - adta hírül a szállodavállalat.

„Hoteleink jelentős bevétel növekedést értek el 2018-ban Magyarországon, az Orbis tulajdonában levő Accor által üzemeltett szállodamárkák bevétele több mint 6 millió euróval haladta meg az előző évit” - emelte ki Sabina Bartyzel, az Accor és Orbis magyarországi vezetője.

A vállalat statisztikái szerint a legtöbb vendéget az Egyesült Királyságból, Németországból, Spanyolországból, Franciaországból, és Olaszországból fogadják. Az átlagos tartózkodási idő az Accor és Orbis szállodáiban Magyarországon 3,5 nap.

Az Accor Orbis csapata a díjátadón

Fotó: Turizmus.com

2019-es fejlesztések, tervek

A Mercure Budapest Koronában elkezdődött a modernizáció második szakasza, a City Centerhez hasonlóan itt is nagy közösségi tér jön létre, amely a Winestone étteremmel lesz egybenyitva.

Folytatódik a Mercure Budapest Buda kombóhotel átalakítása is, egy épületen belül valósul meg az ibis és Mercure szállodakoncepció júliustól, ennek részeként a szálloda neve is megváltozik Mercure Budapest Castle Hill-re és Ibis Budapest Castle Hill-re.

(x)