A legjobbnak ítélt szállodák 2013-ban a hotel.info szerint

 2013. december 11. 14:52

A hotel.info nemzetközi szállásfoglalási szolgáltatást nyújtó portál kiadta a kitűnő teljesítményért járó „Top Rated Hotel 2013" minősítést az idei évben legjobbnak ítélt szállodáknak. A döntés a több mint 6 millió szállást foglaló vendég 250 000 szállodáról adott értékelésén alapul.

Az elismerés odaítélésénél azokat a szállodai partnereket vették figyelembe, amelyek legalább 8 pontot értek el az értékelés során maximálisan megszerezhető 10 pontból. A védjegy révén a szállodatulajdonosok szélesebb közönség figyelmét tudják felhívni szolgáltatásuk magas színvonalára, és szállodájuk még jobb hírnévre tehet szert.

 

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobbnak ítélt magyarországi és európai szállodákat, amelyek átlagon felüli szolgáltatásaikkal kivívták vendégeik elismerését.

A fenti értékelések a 2013. november 19-i állapotot tükrözik. Ezért a kisebb eltérések nem zárhatók ki Azonos értékelés esetén a leadott értékelések száma alapján történik a besorolás. A listára csak azok a szállodák kerülhettek fel, amelyek legalább 20 értékelést kaptak.

A vendégek elutazásuk előtt pontrendszer (0-tól 10-ig) segítségével értékelik a www.hotel.info webhelyen keresztül foglalt szállodákat. Az összesített értékelés a szoba minőségére, a személyzet kedvességére, a tisztaságra, a zajra, az ár-érték arányra, valamint a reggelire/gasztronómiai szolgáltatásokra adott pontszámok összesítéséből adódik.