Ezekre a hotelekre szavaztak a vendégek

Forrás: turizmus.com

 2017. április 11. 12:22

Minden toplista egy kicsit szubjektív. Arra viszont mindegyik jó, hogy felhívja a figyelmet a benne szereplőkre. Íme, egy újabb.

Összeállította a legjobb belföldi szálláshelyek toplistáját az Utazok.hu cégcsoport. A listához kapcsolódó Aranycsengő díjat 35 000 szavazat alapján ítélték oda. Közleményükben kiemelik, az eredmény közvetlenül az utazók véleményét tükrözi.

Idén a Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok lett a legjobb a szavazatok alapján, ami alátámasztja: a különleges szolgáltatásokra nagy igény van a magyarok körében.

Puchner Kastély

Fotó: puchner.hu

A második helyezést a sümegi Hotel Kapitány Wellness, a harmadikat az egerszalóki Mesés Shiraz Wellness&Tréning Hotel kapta.

A Puchner Kastélyszálló abszolút győzelmében feltehetőleg sokat nyomott a latban az élménybirtok, ahol szinte életre kel a középkor. A tematikus park korhű épületekkel, kézművesekkel, animátorokkal, színészekkel, lovasokkal repíti a középkor világába a vendégeket – korosztálytól függetlenül. Pék Judit, a Puchner Kastélyszálló marketing csoportvezetője arról számolt be, hogy a szálloda kezdi elveszíteni a szezonalitását, vagyis már alig vannak holt időszakok náluk.

Reneszánsz élménybirtok

Fotó: elmenybirtok.hu

Az Aranycsengő díjat a fődíj mellett öt kategóriában osztották ki. Az idei győztesek:

A legromantikusabb szálláshely a párban utazók szavazatai alapján az egerszalóki Mesés Shiraz Wellness&Tréning Hotel lett.

Az év családbarát szálláshelye címet idén a Kolping Hotel Spa & Family Resort nyerte el.

A legbarátságosabb kategória nyertese a Hotel Castello Siklós.

Az idősebb generáció által leginkább kedvelt szálláshely az egri Hotel Eger&Park lett.

A legjobb ár-érték arányú kategória nyertese az Orchidea Hotel Lipót.