A Lifestyle Hotel Mátra****superior szálloda a Gault & Millau élén

Forrás: turizmus.com

 2014. október 27. 13:38

Büszkeséggel tölti el a vezetőséget, hogy a világ egyik legbefolyásosabb kalauzaként számon tartott Gault & Millau hazai kiadásában a többszörösen díjnyertes LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszállodát ítélték az egyik legjobbnak a wellness hotelek rangsorában.

Az erdei környezet és a szálloda szolgáltatásai kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelentenek a wellness, az aktív pihenés, a természet és az egészséges életmód kedvelőinek egyaránt. A gyógyító hatást kiegészíti és fokozza az az egyedülálló, összehangolt spa- és gasztronómiai kínálat, amely követi az évszakok változásait és támogatja az ember energetikai rendszerét. A testi megújulásban segítenek a változatos arc-és testkezelések, amelyek mindegyikénél kizárólag tiszta natúr és bio-kozmetikumokat alkalmaznak.

2014-ben a szálloda egyik spa-kezelése bizonyult hazánkból a legkülönlegesebbnek az European Health & Spa Award szakmai versenyen. Az Amethyst Exkluzív Feltöltő Kezelést kizárólag a szálloda számára dolgozták ki, ahol a kezelés során masszírozó pálcákkal végzett relaxáló, nyirokkeringést fokozó, csakraharmonizáló arcmasszázs garantálja a teljes kikapcsolódást, segíti a meditatív állapot elérését és teremt általános boldogságérzést.

www.hotelmatra.hu (x)