A magánlakások bérleti piacán erősít az AccorHotels

Forrás: turizmus.com

 2017. február 08. 15:53

Az AccorHotels exkluzív tárgyalásokat kezdett a Travel Keys – a magánlakások turisztikai bérbeadásának egyik vezető piaci szereplője – 100 százalékos felvásárlásáról.

Az 1991-ben alapított Travel Keys több mint 5000 luxusvillát képvisel szerte a világban, több mint 100 desztinációval a Karib-tengeren, Mexikón, Hawaii-n és az Egyesült Államokon, Európán, Ázsián és Afrikán keresztül. Az atlantai székhelyű vállalat az iparág egyik megújítója, fókuszában a vendégelégedettség, a professzionális vakációtervezés és a 24/7 concierge-szolgáltatás áll.

Fotó: travelkeys.com

A Travel Keys a onefinestay-jel és a Squarebreak-kel együtt egy egyedi, 8500 címmel rendelkező ajánlatot biztosít az AccorHotels számára a luxuskategóriás magánlakások bérleti piacán, kiemelten értékes ingatlanokkal mind a vakációs, mind a városi szegmensekben.

A tranzakciót 2017 második negyedévében tervezik lezárni a szokásos átvilágítási folyamat után. A felvásárlással a szállodavállalat célja, hogy a luxuskategóriás magánlakások bérleti piacának első számú szereplője legyen a világon.