A Marriott saját tartalomszolgáltatásba kezd

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 30. 12:02

A szállodaiparban szokatlan vállalkozásként, a Marriott a szórakoztatóiparba is be kíván lépni, saját műsorok előállításával.

A szállodalánc új projektje három részből – tartalomfejlesztésből (saját kreatív ügynökségén keresztül), filmek gyártásából (netes kisfilmektől kezdve önálló tv-show-kig), valamint marketingügynökség által végzett, a közösségi média trendjeit folyamatosan figyelő terjesztésből áll. Mindehhez külsős cégeket is bevonnak, de számos, a szórakoztatóiparban és közösségi marketingben jártas szakemberrel is szerződnek.

A tervek között szerepel Two Bellmen címmel kaszkadőrökkel készülő akció-komédia, valamint Marriott Rewards’ Year of Surprises websorozat, amely az egyes emberek közösségért végzett erőfeszítéseit mutatja be. A Renaissance Hotels saját házaiban lát vendégül alternatív zenekarokat és zenészeket, akik nem csak a szállodát, de az adott várost is bemutatják a The Navigator Live-showban, amelynek néhány epizódja már elkészült.

A netes tartalmak a Marriott.com-on, illetve mobiloldalán, valamint a Marriott Rewards oldalán és számos egyéb csatornán – például a YouTube-on – lesznek elérhetőek.