A Marriott üzemelteti majd a Mészáros Csoport luxusszállodáját Opatijában

Forrás: turizmus.com

 2022. december 28. 10:06

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's Hotels & Resorts megállapodást kötött a Marriott Internationallel Horvátország első, Marriott Hotels brand alatt üzemeltetett szállodájáról. A jelenleg építés alatt álló 185 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben nyitja meg kaput az Opatija Riviérán.

A Marriott Hotels a Marriott Bonvoy 30 szállodabrandből álló portfóliójának kiemelkedő tagja. Több mint 65 országban található több mint 600 szállodájával a Marriott Hotels előremutató stílust, designt és innovációkat kínál a vendégeinek, többek között olyan megkülönböztető jellegzetességeket, mint például a „Great Room", azaz nagy lobbyterem és a mobiltelefon alapú vendégszolgáltatások – ismerteti lapunkhoz eljuttatott közleményében a Mészáros Csoport.

A szabadidős és az üzleti utazókat kiszolgáló Marriott Opatija az Opatija Riviéra Icici településén, a Liburnijska úton helyezkedik el, amely a környék legfontosabb úti céljait összekötő főút. 45 percre található a rijekai repülőtértől, így könnyen megközelíthető lesz majd mind az európai, mind a tengerentúlról utazók számára.

Mészáros Lőrinc (balról a harmadik) az Iciciben épülő luxusszálloda alapkőletételén 2022 májusában

Fotó: Mészáros Csoport

„Bízunk benne, hogy egy globálisan elismert brand részeként a hotel az európai és a nemzetközi piacok szabadidős és üzleti vendégei számára is vonzó lesz, és ezáltal is fokozni tudjuk a horvát tengerpart ismertségét" – jelentette ki Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa.

Emlékeztetnek, a Mészáros Csoport Magyarország vezető vidéki szállodaláncán (Hunguest Hotels – a szerk.) keresztül már jelentős tapasztalatokra tett szert a turizmusban, de rendelkezik szállodákkal Ausztriában, Montenegróban és Horvátországban is. A horvátországi Miramar megvásárlásával és a Riva's Hotels & Resorts megépítésével 100 millió eurót tesznek ki a vállalatcsoport horvátországi szállodaberuházásai.

A Marriott Hotels-szel kötött együttműködés hivatalos nemzetközi bejelentése ünnepélyes keretek között 2023 januárjában várható Opatijában.