A Matild Palace kapta a „Magyarország vezető szállodája” címet a World Travel Awardson

Forrás: turizmus.com

 2021. október 22. 17:55

Idén 28. alkalommal díjazták a világ legjobb turisztikai kiválóságait a World Travel Awards keretében. Október 22-én hirdették ki a szavazás eredményét, ahol az idén nyáron megnyílt Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest nyerte el a „Magyarország vezető szállodája" címet.

A déli Klotild palota épületében található, a Marriott International szállodalánc The Luxury Collection portfóliójába tartozó magyar luxusszálloda már korábban is a világ legjobb új hotelei között szerepelt a brit The Times, a spanyol Condé Nast Traveller vagy például az amerikai Robb Report nemzetközi utazási listáin - közölte a szálloda.

matild

Az idei World Travel Awardson a frissen nyílt Matild Palace kapta a "Hungary's Leading Hotel 2021" díjat

Fotó: Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

„Hiszünk abban, hogy ez csak a kezdet, és további figyelmet tudunk irányítani erre a fantasztikus városra, amely nagyon-nagyon megérdemli ezt a nemzetközi sajtótól”- nyilatkozta Selim Ölmez Hotel Manager.

matild

A magyar luxusszálloda már korábban is a világ legjobb új hotelei között szerepelt például a brit The Times vagy a Condé Nast listáin

Fotó: Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

Budapest újjászületett ikonikus épületében, a Matild Palotában 2021 nyarán debütált a Marriott International The Luxury Collection portfóliójába tartozó 130 szobás luxusszálloda és a világhírű séf, Wolfgang Puck gasztronómiai vezetésével itt nyílt meg az első európai Spago étterem, valamint a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bár is. Várhatóan 2022 tavaszán nyitja meg kapuit a történelmi kávéház, a Matild Café & Cabaret is az épületben.