A MORGENS forradalmasítja a vendégszerzést – Startol a „Code-X” projekt

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. november 15. 07:00

A MORGENS már több mint 10 éve meghatározó szereplője az online turisztikai piacnak, és az elmúlt években számos olyan megoldással rukkolt elő, amelyek hatékonyabbá és egyszerűbbé teszik a szállásadók munkáját az online vendégszerzés minden területén. 2023-ban ismét újabb nagy dobásra készülnek.

Katona Zoltán, a MORGENS ügyvezetője

Fotó: Morgens

Katona Zoltánnal, a MORGENS ügyvezetőjével beszélgettünk.

Mi a helyzet most a digitális turisztikai piacon?

A szállásszolgáltatás ma, köszönhetően a járványnak, az energiaválságnak és a változó digitális trendeknek, egy rendkívül bonyolult és változó térbe került. Az egyetlen, ami állandó, az a kiszámíthatatlanság, de ha visszatekintünk a 2021es és akár a 2022-es évre, látjuk, hogy a szakma „állja az ütéseket”, és még kitartóbb, mint valaha. Nekünk, mint szinte teljes egészében a turisztikai piacra szolgáltató ügynökségnek, az a dolgunk és küldetésünk, hogy megoldásainkkal, szoftvereinkkel, tapasztalatainkkal és tudásunkkal támogassuk és megkönnyítsük a munkájukat.

Napi szinten látjuk azonban, hogy a kitűzött értékesítési célok, a megvalósításhoz rendelkezésre álló marketingbüdzsé és az elvárt megtérülés sok esetben nincs összhangban. Az értékesítés sokszor ad hoc jellegű, nincs tudatos márkaépítés és megfelelő koncepció a tervek megvalósításához. A MORGENS kezében azonban ott a komplex megoldás, amit teljes körű támogatással adunk át azoknak, akik nyitottak a véleményünkre és javaslatainkra.

Mi lesz ez a „nagy dobás”, amire készültök?

A tervünk, hogy 2023 tavaszára részleteiben kidolgozzuk azt az új szemléletet, mely forradalmasítja a vendégszerzés alapjait, indul a „Code-X” projekt.

Szeretnénk azt a hosszú évek alatt kialakított és bizonyítottan bevált értékesítési és marketingszemléletet átadni és gyakorlati szinten is megvalósítani az együttműködő szállodákban, mellyel a vendégszerzés tudatosabb, egyszerűbb és követhetőbb lesz. A projekt lényege, hogy megújítjuk szoftvereinket, méghozzá úgy, hogy a legspeciálisabb tulajdonságokkal rendelkező piaci szereplők számára is megoldással szolgáljanak. Izgalmas új funkciókkal és integrációkkal bővülnek rendszereink. Hosszú évek óta használja már 100+ partnerünk a RoomSome Booking Engine online foglalási motort, a RoomSome Loyalty online hűségprogramot, valamint a RoomSome Voucher ajándékutalvány-értékesítő rendszert.

Sosem dőlünk hátra, folyamatosan keressük és integráljuk a meglévő szoftverekbe azokat az új technológiákat, trendeket, melyek segítik a szállodákat vendégeik hatékony megszerzésében, megtartásában.

Az új RoomSome Booking Engine, RoomSome Loyalty és RoomSome Voucher szinergiája, valamint az ezek mellé kínált MORGENS által megalkotott marketing- és értékesítési szemlélet kvázi egy megoldókulcs lesz ahhoz, hogy a szállodák ne csak megközelítsék, de el is érjék, sőt túl is szárnyalják majd üzleti céljaikat.

Az új termékeinknek köszönhetően még inkább személyre szabható lesz a vendégélmény, és a megújuló kommunikációs és foglalási rendszerekből, hűségprogramból a vendégek, valamint a szolgáltatók egyaránt profitálnak majd.

Miben látjátok a MORGENS lépéselőnyét?

A képlet egyszerű. A MORGENS a saját fejlesztésű értékesítést támogató szoftvereivel és a digitális marketing szolgáltatásaival komplex szolgáltatást nyújt. Velünk a szállodai marketing és a vendégszerző stratégia minden eleme egy kézben lehet.

A vendég döntéshozatali útvonalának minden pontján ott vagyunk, az utazás ötletének megszületésétől a foglaláson át, a vendég visszatéréséig. Aki bízik bennünk és velünk tart, annak segítünk abban, hogy egy jól felépített stratégia mentén haladva egyszerűbb, átláthatóbb és eredményesebb szolgáltatást nyújthasson.

A kérdés egyszerű. Milyen lesz a jövő?

2023 tavaszára elkészülnek legújabb fejlesztéseink, és útjára indítjuk a projektet. Aki hatékonyabb és eredményesebb jövőt szeretne, érdemes velünk tartania. A legfontosabb, amit mi mindig képviseltünk: a szoftver az csak szoftver. Sokkal fontosabb a mögötte álló ember, a szakmai tapasztalat és a hozzáadott érték. Milyen is lesz a jövő? Ilyen: morgens.hu/jovo

(X)

A cikk eredetileg a Turizmus.com magazin 2022. novemberi számában jelent meg.

.