A pólós aranycsapat tagjai fogadták az első vendégeket a Danubius szállodáiban

Forrás: turizmus.com

 2021. május 16. 11:26

Újranyíltak a Danubius Hotels vidéki szállodái május 13-án, ez alkalomból különleges házigazdák köszöntötték a vendégeket.

Háromszoros olimpiai bajnokok dobták fel a tartózkodás első napját az újranyíló vidéki Danubius-szállodákban. A Danubius Hotel Bükben Kiss Gergellyel, a Danubius Hotel Marinában Szécsi Zoltánnal találkozhattak a szerencsés vendégek.

Az exkluzív nap keretében a vendégek egy üdvözlőital mellett beszélgethettek az olimpikonokkal, emellett közös fotókat készíthettek velük, dedikált labdákat kaptak tőlük ajándékba, és a közös játék élményét is átélhették a medencékben a sportlegendákkal.

Szécsi Zoltán a Danubius Hotel Marina vendégeivel pólózik

Fotó: Danubius Hotels

A szállodák a bajnoki fogadtatás mellett egész hétvégén meglepetés szobai bekészítéssel, különleges helyi programajánlókkal, díjmentes korai érkezés biztosításával is hozzájárultak a régóta áhított kellemes pihenés megvalósításához.

„Jó volt látni a sok boldog felnőtt és gyermek tekintetet és kimozdulni végre. Ez a fajta kikapcsolódás, a közös élmények, pihenés mindannyiunknak nagyon hiányzott már” – mesélte lelkesen a nyitó nap eseményeiről Kiss Gergely olimpikon.

Kiss Gergely két első vendéggel a Danubius Hotel Bükben

Fotó: Danubius Hotels

A Danubius Hotels friss felmérése szerint a nyaralni vágyók közel fele a családjával tervezi 2021-ben az utazását. A hotellánc két all inclusive vidéki szállodájának nyitóeseménye éppen ezért idézte a családi hangulatot gyerekprogramokkal, helyben kihasználható lehetőségekkel. A nyitási kampányhoz a Danubius Hotel Rába is csatlakozott, a győri szállodába látogatók is élvezhették a korai érkezés kényelmét és részesültek a különleges szobai bekészítésben.

Kiss Gergely főszereplésével egy videó is készült arról, hogyan érdemes az idei nyaralásra felkészülni, ha a lezárások időszaka alatt kijöttünk volna a gyakorlatból:

 

Legközelebb, június 10-én a Danubius Hotel Annabella nyitja meg kapuit.