A Rational az összes iCombi és iVario készülék szállítási idejét a Covid–19 előtti szintre csökkenti Európában

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. december 01. 10:35

Jó hír a vendéglátóipar számára az év végi időszakra: a Rational most visszatér a megszokott rendkívül rövid szállítási időhöz az összes, Európán belüli iCombi- és iVario-rendelés esetében.

Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy ismét a 2019-es szinten kínáljon szállítási határidőket, megelőzve a Covid–19 világjárvány okozta terhelést az ellátási láncokon. A tengerentúli piacokon (különösen az USA-ban, Ázsiában és Latin-Amerikában) érkező megrendelésekről még nem lehetett pontos részleteket közölni, de Peter Wiedemann vezérigazgató, így a gyártásért és szállításért felelős igazgatósági tag arra számít, hogy a tengerentúlon is jól alakul a helyzet az elkövetkező hetekben.

Fotó: Rational

„A számos intézkedés, de a beszerzési piacok általános javulása is lehetővé teszi, hogy ismét a megszokott szolgáltatást kínáljuk ügyfeleinknek, és kielégítsük a gyors szállítás iránti igényt” – mondja Peter Wiedemann. „Különösen az emelkedő energiaköltségek és a szakképzett munkaerő hiánya miatt az iCombi és iVario készülékeink energiahatékony megoldásaikkal és rugalmas lehetőségekkel megtérülő befektetést jelentenek a vendéglátóiparban” – folytatja a vezérigazgató. És ez most ismét elérhető gyors szállítási határidővel.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet jelentkezni:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont
1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet
Tel.:+36 30 200 8212

E-mail: info-hungary@rational-online.com
Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)