A Rational bemutatta az új grill és tandoori nyárskészletét

Forrás: turizmus.com

 2019. április 07. 09:58

A legkisebb Rational kombigőzölő, a SelfCookingCenter XS kiegészítő tartozékainak száma ismét nőtt: a jól bevált grill és tandoori nyársak most már elérhetőek 2/3-os Gasztro-Norm szabványméretekben is.

A Rational vásárlók nagy része szívesen készít húst, halat vagy grillezett zöldségeket a SelfCookingCenter grill- és tandoori nyárs funkciójával. Az előkészített nyársakat csak rá kell helyezni a keretre, amit kifejezetten erre a funkcióra fejlesztettek a cég munkatársai, és egyszerűen grillezhetjük is őket a kombigőzölőben. A nyársak különféle keresztmetszetű változatokban érhetőek el: kerek, négyzetes vagy téglalap keresztmetszetű verziót is választhatunk, annak megfelelően, hogy a legkívánatiosabb formában készíthessük el a fogást. „Ügyfeleink mindenekelőtt az egyenletes és alapos sütésre és barnulásra törekednek, ami elsősorban olyan fogásoknál számít igazán, mint a shish kebab, a csirke vagy az egészben sült hal” – magyarázza Florian Lorenz, az EMEA vállalati vezető konyhafőnöke.

Az előkészített nyársakat csak rá kell helyezni a keretre, amit kifejezetten erre a funkcióra fejlesztett a cég

Fotó: Rational

A Rational újonnan bevezetett eszközével nemcsak a főzés gyerekjáték, de a főzés utáni mosogatás is: a nyárs és a keret ugyanis kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ami azt jelenti, hogy egyszerűen mosható a mosogatógépben. A 2/3 GN-es nyárs hosszát 265 milliméteresre optimalizáltuk, ami a sült húst vagy a halat egyszerűen, a nyárssal együtt szervírozhatóvá teszi” - mondta Florian Lorenz és hozzátette, hogy “Természetesen termékkínálatunkban továbbra is elérhető az 560 milliméteres grill- és tandoori nyárs a nagyobb SelfCookingCenter típusok számára.”

Az új tartozék receptötletekkel is segít a vásárlóknak

A 2/3 GN-es új grill és tandoori nyárs bevezetésével egy időben a Rational szokásos módon recepteket is biztosít ügyfeleinek. A ConnectedCooking ingyenes recept-adatbázisában a felhasználók nemcsak az összetevők listáját találhatják meg, hanem a SelfCookingCenter XS ajánlott főzési útvonalait is.

(X)

Kapcsolódó cikkek